Ένα Aperitivo την ημέρα το στρες το κάνει πέρα

athens-capital-hotel-mgallery
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Καθημερινά, το Gallerie Cafe του Athens Capital Hotel-MGallery Collection σερβίρει απολαυστικά Aperitivo που μας δίνουν την τέλεια ευκαιρία για χαλάρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα Aperitivo μετά τη δουλειά είναι ό,τι πρέπει για να βρεθείτε με φίλους, να ξεχάσετε έγνοιες και υποχρεώσεις και να χαλαρώσετε στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από μια απαιτητική ημέρα. Αυτό ακριβώς είναι και το concept του Gallerie Cafe του Athens Capital Hotel-MGallery Collection που φιλοξενεί μια μοναδική εμπειρία Aperitivo, καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00 στο αγαπημένο meeting point των οδών Κριεζώτου και Πανεπιστημίου. Η τέλεια ευκαιρία για παρεΐστικη χαλάρωση, απολαμβάνοντας cocktails, bites και upbeat μουσική.

Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με μοντέρνα διακόσμηση που αντανακλά τα vibes της πόλης, μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά ποτά και εδέσματα, πριν ξεκινήσετε το βραδινό σας πρόγραμμα. Θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα σε premium ποικιλίες από αλμυρά και γλυκά εδέσματα, όπως πλατό με τυριά, αλλαντικά και πιάτα to share, συνοδευόμενα από signature cocktails, αφρώδες κρασί και άλλα αγαπημένα ποτά.

Το Aperitivo menu φυσικά φέρει την υπογραφή του Executive Chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection Δημήτρη Μπούτσαλη, του Chef De Cuisine Δημήτρη Αρσενίδη και της Pastry Chef Νάντιας Μακρυγιάννη.

Info
Athens Capital Hotel-MGallery Collection
Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Πλατεία Συντάγματος
2144442000
IG: @athenscapitalhotel