Η L’ Artigiano κάνει Veganuary

lartigiano
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Όσοι είστε ήδη vegan, σκέφτεστε να γίνετε ή κάνετε την απόπειρα του Veganuary, το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας λείψει τίποτα στη L’artigiano, που έχει ετοιμάσει ειδικό μενού με έκπτωση.

Ο Ιανουάριος είναι αφιερωμένος στον vegan τρόπο ζωής και η l’artigiano το γιορτάζει δίνοντας πιο πράσινες επιλογές σε όλους. Σε συνεργασία με τη Garden Gourmet δημιουργεί μια ειδική vegan ενέργεια και προσφέρει για ολόκληρο τον Ιανουάριο, 25% έκπτωση σε όλο το vegan μενού της.

«Ακούγοντας» τις ανησυχίες και τα θέλω της σύγχρονης κοινωνίας, δημιουργεί μια ειδικά σχεδιασμένη Veganuary ενέργεια, ενθαρρύνοντας το κοινό να δοκιμάσει και γιατί όχι, να υιοθετήσει τη vegan διατροφή και έναν νέο τρόπο ζωής που νοιάζεται για το περιβάλλον και την υγεία. Στο μενού περιλαμβάνονται πλούσια, γευστικά και λαχταριστά vegan γεύματα, από ζυμαρικά μέχρι πίτσες και μπέργκερ, με αγνά συστατικά υψηλής πρωτεϊνικής αξίας και την υπογραφή της Garden Gourmet.

Η ειδική εκπτωτική ενέργεια “Vegan January” της l’artigiano σε συνεργασία με τη Garden Gourmet, που χαρίζει έκπτωση 25% σε όλο το vegan μενού και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 για όλες τις παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, website και app.