Στο Begg for Egg τα αυγά γίνονται πρωταγωνιστές

begg-for-egg
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Νέο street-foodάδικο στο κέντρο δίνει στο αυγό τη θέση που του αξίζει.

Με την τάση του brunch των τελευταίων χρόνων αγαπήσαμε το αυγό λίγο παραπάνω στις διάφορες παραλλαγές του. Το Begg for Egg, λοιπόν, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να το απογειώσει ως πρώτη ύλη, δίνοντάς μας διάφορες επιλογές με αυτό, στο χέρι ή στο πιάτο.

Σπεσιαλιτέ του τα σάντουιτς με αυγό, τα οποία ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, με το Sandwich Mr. Egg με ψωμί brioche, scrambled eggs, μαρμελάδα φράουλα, σχοινόπρασο, Begg for Egg sauce & Egg sauce, το Sandwich salmon, με σολομό, scrambled eggs, σχοινόπρασο, Begg for Egg sauce & Egg sauce και το ίδιο λαχταριστό ψωμί brioche, το Sandwich garlic με σκορδόψωμο brioche με scrambled eggs, αυγό τηγανητό, cheddar, μπέικον, σχοινόπρασο, Begg for Egg sauce & Egg sauce και πολλά ακόμη, για κάθε γούστο.

Πέρα από τα σάντουιτς, όμως, θα βρείτε και πατάτες τηγανητές με αυγό και την signature sauce τους, όπως και διάφορες πολύχρωμες σαλάτες με λαχανικά και αυγό ποσέ ή βραστό, αλλά και jars σε διάφορους συνδυασμούς με αυγό, όπως το The best egg jar με αυγό ποσέ και πουρέ πατάτας με λάδι τρούφας, μεταξύ άλλων, για να τα πάρετε στο χέρι και να απολαύσετε ένα πλήρες χορταστικό γεύμα γεμάτο πρωτεΐνη.

Τα μόνα που δεν περιέχουν αυγό στο Begg for Egg είναι τα smoothies και ο… καφές. Μέχρι στιγμής.

Info
Begg for Egg
Περικλέους 30-32
211 740 4398