Ρεβεγιόν στον «ναό του κρασιού»

rebegion-ston-nao-tou-krasiou

ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Το Vinottera προτείνει για την φετινή ημέρα των Χριστουγέννων ένα απολαυστικό μενού στον μοντέρνο χώρο του στο Νέο Ηράκλειο.

Το Vinottera, ένα ιδιαίτερο μοντέρνο εστιατόριο-κάβα στο Νέο Ηράκλειο, συνδυάζει αρμονικά και με άποψη το καλό φαγητό με αμέτρητες επιλογές κρασιού, αφού υποστηρίζεται από ένα υπόγειο κελάρι με ετικέτες από όλο τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, για την ημέρα των Χριστουγέννων, το Vinoterra δεν θα μπορούσε παρά να ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού, ειδικά για τη γιορτινή αυτή περίσταση. Η τιμή του ιδιαίτερα λογική για εορταστικό γεύμα, αφού είναι στα 43 ευρώ το άτομο, για ένα μενού που περιλαμβάνει λαυράκι μαρινέ σε σαλάτα με αυγοτάραχο, βελουτέ πατάτας με φρέσκια τρούφα, βασιλικά χτένια με «σπαράγγια της θάλασσας» φρικασέ, σαλάτα με brie, καρύδια και κόκκινα φρούτα του δάσους, χοιρινό σιγοψημένο στο φούρνο με πουρέ κάστανου, λαχανιά και σάλτσα ψητού με μύρτιλα, ενώ για το τέλος, μετά από το sorbet εσπεριδοειδών, θα σερβίρεται φλογέρα με γλυκιά κολοκύθα, σταφίδες και κουκουνάρι και μια πιατέλα με γλυκές γεύσεις.

Πληροφορίες: Vinoterra, Μαρίνου Αντύπα 74-76, Ηράκλειο, 210 2717554.