Άνοιξαν οι συμμετοχές για τα Athens Fine Food Awards by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

athens-fine-foods-awards
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Έρχονται ξανά για 4η συνεχή χρονιά με στόχο την καταγραφή, αξιολόγηση και ανάδειξη των premium ελληνικών προϊόντων.

Έρχονται ξανά για 4η συνεχή χρονιά με στόχο την καταγραφή, αξιολόγηση και ανάδειξη των premium ελληνικών προϊόντων. Τα Athens Fine Food Awards by ΕΞΠΟΤΡΟΦ διοργανώνονται από την έμπειρη ομάδα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα του Delio Food Hub, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διανομή τροφίμων και συμβολίζουν μια υπεύθυνη και ουσιαστική καταγραφή των προϊόντων υψηλής ποιότητας από μικρούς παραγωγούς.

Μέσα από 27 κατηγορίες τροφίμων, η κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένους Έλληνες chefs με βραβεία Michelin, εξειδικευμένους sommelier, F&B Managers και δημιουργούς οπτικής επικοινωνίας, αξιολογεί και αναδεικνύει σε 10 κατηγορίες βραβείων τα προϊόντα που διακρίνονται για την καινοτομία, τη γεύση και την ποιότητά τους.

Τα AFFA καλούν όλους τους Έλληνες παραγωγούς ποιοτικών τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή έως 10 Δεκεμβρίου 2023 στα μοναδικά βραβεία γεύσης και ποιότητας που πραγματοποιούνται από κορυφαίους επαγγελματίες στο κλάδο του τροφίμου μέσα από την μέθοδο τυφλής γευσιγνωσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.