To Tamboo Spiced Rum κάνει launch party

kokteil-parti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η Beverage World επανέρχεται δυναμικά για ακόμα μία χρονιά στο Athens Bar Show (7-9 Νοεμβρίου), τη μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες των bar και της εστίασης και η αρχή θα γίνει αυτή την Κυριακή με ένα ιδιαίτερο πάρτι.

Ένα εντυπωσιακό launch party ετοιμάζεται γι' αυτή την Κυριακή 5/11 στο bar ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ στα Πετράλωνα, το οποίο θα είναι ανοιχτό για το κοινό και θα γιορτάσει την τελευταία προσθήκη στο portfolio της εταιρείας, το εκλεκτό χρυσαφένιο ρούμι με έντονα αρώματα μπαχαρικών της Καραϊβικής, το Tamboo Spiced Rum.

Το Tamboo Spiced Rum είναι ένα πικάντικο και πλούσιο ρούμι, με νότες από βανίλια, μήλο, κάρδαμο και γεύση από  ζεστή κανέλα με τόνους βανίλιας και γλυκιάς ζύμης. Ένα premium brand του διεθνούς οίκου Angostura, το Tamboo Spiced Rum είναι το ιδανικό συστατικό βάσης για μοναδικά cocktail, ενώ η πλούσια γεύση του το κάνει εξίσου ευχάριστο και εντυπωσιακό όταν απολαμβάνεται μόνο με πάγο.

Στο κεντρικό booth της Beverage World (207), οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία σ’ ένα εντυπωσιακό bar με περιστρεφόμενο κεντρικό display να απολαύσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της, καθώς και μπύρα Voreia Pilsner και IPA on tap.

Η παρουσία της Beverage World θα είναι ακόμα πιο δυναμική με  επιπλέον περίπτερα, αφιερωμένα στα γνωστά brands ANGOSTURA (206) και ΑΧΙΑ (208), tailormade, ώστε να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες με ειδική έμφαση στο νέο προϊόν, το Tamboo Spiced Rum. Επιπλέον, η premium tequila Calle 23 (508), με δικό της ξεχωριστό stand στο πλαίσιο της «γευστικής πρεσβείας» TOMAS ESTES AGAVE EMBASS, θα δίνει επιλογές από mixed drinks με άρωμα από Μεξικό!

Ξεχωριστή παρουσία στη διοργάνωση, όπως πάντα με το δικό του booth που αντανακλά το μοναδικό του style, θα έχει και το Mataroa Gin (311), ένα ακόμα premium προϊόν στο portfolio της Beverage World. Με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν στο μυαλό των καταναλωτών, το περίπτερο του Mataroa gin θα έχει αέρα Μεσογείου και στοιχεία premium lifestyle, όπως ακριβώς ταιριάζει στο brand.