Νέο concept wine bar στην Cava Anthidis στο Κολωνάκι

cava-anthidis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Σε ανανεωμένο χώρο, με ολοκαίνουριο concept-έκλπηξη και ακόμη περισσότερα και πιο ποιοτικά προϊόντα, η Cava Anthidis συνεχίζει από το 1945 να γράφει τη δική της ιστορία στο χώρο του κρασιού και του ποτού.

Ένα πέρασμα από το Κολωνάκι ήταν συνυφασμένο για τους λάτρεις του κρασιού και με ένα πέρασμα από την Cava Anthidis που βρίσκεται στην εμβληματική περιοχή της Αθήνας από την αρχή της λειτουργίας της το 1945, μέχρι και σήμερα. Το κατάστημα αυτό, λοιπόν, ανακαινίστηκε, μετατρέποντας τη λειτουργία του κατά το ήμισυ σε ένα κομψό wine bar, έναν καλαίσθητο χώρο στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε από τις χιλιάδες επιλογές σε προϊόντα οίνου, αποστάγματα, μπίρες και κάθε λογής ποτού, απλώς και μόνο με ένα corkage fee, που θα εξασφαλίσει, μεταξύ άλλων, και την πλέον άρτια εμπειρία απόλαυσης και σέρβις.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε και κάτι από την προτεινόμενη, by the glass λίστα κρασιών του, κάποιο από τα signature ή κλασικά κοκτέιλ, ιταλικό καφέ Vergnano, αλλά και επιλεγμένα τυριά και αλλαντικά σε ποικιλίες ή για το σπίτι. Στα παραπάνω προσθέστε και διαθέσιμες επιλογές σε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ουίσκι στην Ελλάδα, αν είστε fan του είδους.

Μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές σας από τα ψυγεία delicatessen είναι το γαλλικό 12μηνης ωρίμασης Ossau-Iraty από τη Βόρεια Χώρα των Βάσκων, το ασύγκριτο Μηλέικο, Cheddar με σκοτσέζικο ουίσκι, Stilton με φρούτα, αλλά και ισπανική Cecina από βοδινό φιλέτο, χοιρομέρι Τήνου και φρεσκοκομμένο jamon iberico από μπούτι Pata Negra. Όλα τα τυριά και αλλαντικά του καταστήματος της Cava Anthidis στο Κολωνάκι σερβίρονται σε πλατό για να τα απολαύσετε παρέα με το αγαπημένο σας κρασί ή ετοιμάζονται και πακετάρονται για το σπίτι σας σε οποιαδήποτε ποσότητα επιθυμείτε.      

Ο κατάλογος με τυριά, αλλαντικά και delicatessen, όπως και κρασιά by the glass, ανανεώνεται συνεχώς, προσφέροντάς σας κάθε φορά και μια νέα γευστική εμπειρία.

Info
Cava Anthidis 
Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι
Δευτέρα – Κυριακή 09:00 – 23:00