Around the table: Ακόμα να κλείσετε τραπέζι;

zohos
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

To γαστρονομικό event αποκλειστικά για τους κατόχους Mastercard® συνεχίζεται μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου και σας προτρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία για γεύμα σε προνομιακές τιμές.

Για 2η συνεχή χρονιά, το Around the Table είναι η χαρά του foodie που θέλει να δοκιμάσει ιδιαίτερα πιάτα στα εστιατόρια της Αθήνας, να ζήσει ανεκτίμητες γευστικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις με έμφαση στην εντοπιότητα και την εποχικότητα κι όλα αυτά χωρίς να του κοστίσει ακριβά.

Electra Palace Roof Garden
Συγκεκριμένα, 40 αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά υλικά και έμπνευση από την ελληνική κουζίνα, τα οποία προσφέρονται σε προνομιακή τιμή έως 40€/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους Mastercard®.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Around the table, οι κάτοχοι καρτών Mastercard® θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από ανεκτίμητες εμπειρίες και να ανακαλύψουν την πολυμορφία της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας.

Jerár
Συγκεκριμένα, να σας πούμε ότι στο zohós θα εμβαθύνετε στις ρίζες της Ελληνικής Γαστρονομίας μέσα από ένα καθηλωτικό γαστρονομικό ταξίδι που επαναπροσδιορίζει την ελληνική δημιουργική κουζίνα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στις 21/11, στο Jerár της Δάφνης στις 22/11 θα συμβεί ένας μοναδικός συνδυασμός μαγειρικού masterclass και exclusive tasting menu και στο Pharaoh σας περιμένει στις 27/11 γευσιγνωσία φυσικού κρασιού με συνοδοιπόρο τη διακεκριμένη sommelier του Pharaoh, Paisley Tara Kennett.

Δείτε τις εμπειρίες και κάντε κράτηση εδώ, ενώ εδώ θα βρείτε τα 40 εστιατόρια και τα μενού τους για να κάνετε την κράτησή σας.