Το The Lost Explorer mezcal (ξανα)έκλεψε τις εντυπώσεις στο Athens Bar Show

lost-explorer-peter-sanchez
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το premium The Lost Explorer mescal πρωταγωνίστησε στο Athens Bar Show (ABS), τη γιορτή - θεσμό του bartending, που διοργανώθηκε στις 7 & 8 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη, μέσα από το portfolio της Δυναμικής ΑΕ.

Το περίπτερο της Δυναμικής Α.Ε. επισκέφτηκαν κοινό αλλά και επαγγελματίες του bartending, της εστίασης και των αποσταγμάτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη φιλοσοφία του “Slow down & Sip curiously” και να γνωρίσουν τις 3 διαφορετικές ποικιλίες mezcal: την απαλή Espadín, τη γήινη Tobalá και την εκλεπτυσμένη Salmiana. Τις ποικιλίες είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ο κόσμος γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητές τους είτε σκέτες, αλλά και μέσα από 2 ξεχωριστά cocktails: το Orale Highball, με The Lost Explorer Espadín, σιρόπι βασιλικού και μαστίχας και Thomas Henry tonic και το Requerdos del Mexico, με The Lost Explorer Espadín, φρέσκο χυμό lime, σιρόπι από θυμάρι, αγγούρι και Thomas Henry ginger beer.

Εκτός από το κεντρικό booth, το The Lost Explorer συμμετείχε και στο AGAVE EMBASSY, το corner που παρείχε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιδιαίτερη αγαύη, ενώ έκανε και guest shift στο 7jokers, προσφέροντας signature cocktails. Επιπλέον, στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2023, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια και ομιλίες που παρακολούθησαν οι επισκέπτες με μεγάλο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, τo bar Sexy Fish London μαζί με το Τhe Lost Explorer, παρουσίασαν το σεμινάριο “How to build a Spirit List”.

Την επόμενη μέρα στο Closing Party του ABS, το The Lost Explorer ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με guest shifts στο stand από δημοφιλή bars του εξωτερικού, όπου το κοινό απόλαυσε πρωτότυπες συνταγές με βάση το The Lost Explorer mezcal.

Παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου είχε ο Global Brand Ambassador του The Lost Explorer mezcal, Peter Sanchez, ο οποίος ανέφερε, «Ως brand θέλουμε να συνεχίσουμε το όραμα του Fortino Ramos, του master Mezcalero μας. Να βρισκόμαστε σε μέρη που κατανοούν το mezcal, τη διαδικασία και τη φιλοσοφία μας. Στόχος του brand είναι όχι μόνο να προσφέρει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία αλλά να σέβεται τη γη και να υποστηρίζει την κοινότητα».