Aria Fine Catering και Madame Ginger σε νέες γευστικές περιπέτειες

madame-ginger
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Νέες συνεργασίες, νέες υπηρεσίες, πολλή γεύση με plant-based χαρακτήρα και νόστιμα σχέδια για τα Χριστούγεννα.

Πριν λίγες ημέρες, η ARIA άνοιξε για πρώτη φορά το «σπίτι» της με ένα open house event στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. στο Κορωπί για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή συνεργασιών και υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η δημοφιλής food blogger και influencer Madame Ginger δημιούργησε με την ομάδα της το νέο plant-based menu, Plant-based Celebration Menu & Box by Madame Ginger, σε μια προσπάθεια της Aria να καλύψει τη σύγχρονη ανάγκη για μία plant-based διατροφή. Για τον σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της Madame Ginger άντλησε έμπνευση από νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές κι εκδηλώσεις. Mini burger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwich cake με ρεβυθοσαλάτα, σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνoνται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών προσφέροντας μια προηγμένη plant-based γευστική εμπειρία σε κάθε εκδήλωση.

Στις νέες συνεργασίες της Αria Fine Catering ο mixologist Πάνος Μπεκιάρης υπογράφει το νέο bar concept της ARIA με signature cocktails και θεματικά bars, όπως Champagne party, Gin &Tonic party και Italian party με την αισθητική ενός εξαιρετικού premium cocktail bar.

Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, ιδρυτή και ψυχή της ARIA, η νέα εποχή προτάσσει τη συλλογικότητα και  την εξειδίκευση. Η εταιρεία παράλληλα κρατά σε όλα τα επίπεδα τις διαχρονικές της αξίες όπως η προσωπική φροντίδα και η απαράμιλλη ποιότητα της πρώτης ύλης. Σε αυτό το πλαίσιο ο νέος  Executive chef Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ένωσε τις δυνάμεις και τη διεθνή εμπειρία του με τους ανθρώπους της ARIA ανοίγοντας μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο στο fine catering. Όλες αυτές οι συνεργασίες θέτουν νέα standards διατηρώντας τις αξίες που φέρνουν την Aria Fine Catering όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή των εκδηλώσεων υψηλού κύρους.

Κι επειδή έρχονται και Χριστούγεννα, βρείτε εδώ τα νέα εορταστικά μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, μοσχαράκι Bourguignon, βελουτέ σούπα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ, τάρτα Quiche με κολοκύθα, σταφίδες και τυρί stilton, καραμελωμένη πάπια με πορτοκάλι και πολλά ακόμη.