Athens Rum & Whisky Festival: Άφθονο ρούμι και ουίσκι στο ομορφότερο νεοκλασικό της πόλης

athens-rum-kai-whiskey-festival-whiskey-festival
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το premium φεστιβάλ αποσταγμάτων επιστρέφει στο Σύνταγμα και μας βάζει σε mood εορτών.

Αν το ρούμι και το ουίσκι είναι από τα αγαπημένα σας αποστάγματα, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου το Athens Rum & Whisky Festival σας περιμένει σε γιορτινό κλίμα, με δεκάδες κορυφαία παλαιωμένα αποστάγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας: στους 3 ορόφους του Αμαλίας 36, στο Σύνταγμα.

Στο υπέροχο αυτό νεοκλασικό αισθητική αστικής ελεγκάντσας των αρχών του 20ου αιώνα θα βρείτε πολλαπλές επιλογές από ουίσκι και ρούμι, που θα έχετε τη δυνατότητα και να δοκιμάσετε, αλλά και να αγοράσετε, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάσετε με μουσικές γνωστών μουσικών παραγωγών και κοκτέιλ από το κορυφαίο Baba au Rum. Ακόμη, στο φεστιβάλ σας περιμένει εκθεσιακό κομμάτι, experience room, αίθουσες σεμιναρίων και γευσιγνωσίας, bar με κοκτέιλ, κατάστημα για χριστουγεννιάτικες αγορές και το καθιερωμένο premium lounge.  

Με το εισιτήριο εισόδου μπορείτε να περιηγηθείτε στα Experience Rooms, να γνωρίσετε τους Master Distillers, Brand Ambassadors και εκπροσώπους σπουδαίων αποσταγμάτων και να μιλήσετε μαζί τους, δοκιμάζοντας εξαιρετικά αποστάγματα. Θα παρακολουθήσετε σεμινάρια και γευσιγνωσίες και φυσικά θα περιηγηθείτε στα stands των εκθετών στον μαγευτικό 2ο όροφο και θα μυηθείτε σε δεκάδες ετικέτες από ουίσκι και ρούμι. Με το premium εισιτήριο έχετε πρόσβαση και στο Premium Lounge, όπου μπορείτε να γευτείτε 4 αποστάγματα ειδικής εμφιάλωσης, limited edition ή με τιμή που ξεπερνούν τα 150€ στο ράφι.

Info
Athens Rum & Whisky Festival
Amalias 36: Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 36, Σύνταγμα (απέναντι από το Ζάππειο)
Παρασκευή και Σάββατο, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2023
Παρασκευή: 17:00-00:00
Σάββατο: 16:30 – 00:00
εισιτήρια εδώ