Το Hard Rock Cafe Athens μπήκε σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα

hard-rock-cafe-athens
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Σπέσιαλ μενού με χριστουγεννιάτικη διάθεση για όλο τον Δεκέμβριο και ρεβεγιόν με DJ sets και live bands έρχονται τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Το Hard Rock Cafe Athens έχει ήδη ξεκινήσει να ροκάρει το Χmas mood του και θα συνεχίσει για όλο τον Δεκέμβριο, ο οποίος είναι γεμάτος πεντανόστιμα εορταστικά πιάτα και super fun events τις παραμονές, καθώς και τις ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Για όλο τον μήνα, λοιπόν, θα απολαμβάνετε ένα extra special menu με χριστουγεννιάτικα vibes. Τρεις επιλογές σε φρέσκες, δροσερές σαλάτες με Χmas twist, οκτώ κυρίως πιάτα και δύο λαχταριστές προτάσεις σε γλυκά. Από το menu δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα φοβερά cocktails: Sleighride Sangria και Blackberry Rocker για να γευτείτε τα Χριστούγεννα σε κάθε γουλιά.

Τα ρεβεγιόν των γιορτών
Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, το Hard Rock Cafe Αthens, έχει ετοιμάσει το πιο ροκ ρεβεγιόν της πόλης. Από τις 20:00 θα παίζουν festive tunes σε ένα πολλά υποσχόμενο DJ set, ενώ από τις 21:30, μπορείτε να επιλέξετε να βρεθείτε στον επάνω όροφο σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο live band event με τους Jitterbugs. Το πάρτι συνεχίζεται και ανήμερα, 25  Δεκεμβρίου, με εορταστικό DJ set από τις 15:00.

Συνεχίζοντας με την ίδια ένταση και το ίδιο mood, το Hard Rock Cafe «αλλάζει χρόνο» με DJ set από τις 20:00 και Live Band, Jitterbugs, από τις 21:30. Διαλέξτε τη «μάχη σας» και γιορτάστε τον ερχομό του 2024 στο πιο αυθεντικά ροκ στέκι των Αθηνών, πίνοντας φουλ γευστικά cocktails από το special NYE menu.

Την πρώτη ημέρα του καινούριου χρόνου, θα καλωσορίσετε το 2024 με τον καλύτερο τρόπο: επιλέγοντας δύο ή τρία πιάτα από το εορταστικό μενού και παρτάροντας από τις 15:00. Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εναλλακτικό uplifting DJ set, από αυτά που μας έχει συνηθίσει το Hard Rock Cafe.

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι