Το Beefbar Athens σερβίρει από σήμερα το Experience Menu του

beefbar-athens
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το Beefbar Experience Menu ξεκινάει να σερβίρεται σήμερα και υπόσχεται κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων με signature πιάτα.

Το Beefbar Athens στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στο 4 Seasons Astir Palace Hotel Athens ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και έχει ήδη κατακτήσει την food & beverage σκηνή της Αθήνας. Αποτελεί δημιούργημα του entrepreneur Riccardo Giraudi και έχει καθιερωθεί ως the place to be για τους λάτρεις του fine dining που αγαπούν το κρέας.

Από σήμερα, λοιπόν, σερβίρει ένα ειδικό μενού με signature Beefbar πιάτα, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα mini big K –τα signature mini burgers με Kobe beef –, τα lobster tacos, τον γύρο από Kobe αλλά και τις ιδιαίτερες kale και salmon salad, σε μια εκλεπτυσμένη street food διάσταση.

Από τις comfort food προτάσεις με luxury twist, σημείο αναφοράς για το Beefbar Athens, δεν γινόταν να λείπουν μεταξύ άλλων το paradis pepper filet που είναι μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού, η μοσχαρίσια tagliata, αλλά και το νέο Big K με την ανατρεπτική Beefbar Relais Sauce. Το φιλέτο τσιπούρας είναι επίσης ιδανικό για όσους αναζητούν μια πιο ανάλαφρη επιλογή.

Για να «κλείσετε» σωστά το γεύμα σας, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα εντυπωσιακά επιδόρπια του Beefbar Athens: το gelato Mantecato με τα λαχταριστά toppings ή την τριλογία από χειροποίητες τάρτες.

FRANCIS AMIAND

Το Experience Menu είναι διαθέσιμο από σήμερα 4/12 και όσοι επιθυμείτε να το απολαύσετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας για τις 19:00 & 19:30, μόνο με 65€/άτομο και συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί με επιπλέον 10€/ποτήρι. Αυτό το tailor made menu θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με σκοπό να παρέχει στους πιστούς φίλους του Beefbar Athens μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας.

Info
Beefbar Athens
4 Seasons Astir Palace Hotel Athens
Απόλλωνος 40 Βουλιαγμένη, Αθήνα
210 9670700