Τι συνέβη φέτος στο Athens Bar Show

athens-bar-show GEORGEXIGOS
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Στις αρχές Νοεμβρίου, το Athens Bar Show κατέκλυσε την Τεχνόπολη με δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επαγγελματίες της βιομηχανίας του bartending από όλο τον πλανήτη, ομιλίες, events, tastings, αλλά και εμφανίσεις διάσημων ονομάτων από Ελλάδα και εξωτερικό. Και τώρα είναι η στιγμή του απολογισμού.

Όσοι βρέθηκαν στην Τεχνόπολη στις 7 και 8 Νοεμβρίου πήραν μια γεύση από το τι συνέβη φέτος, σε ένα Athens Bar Show που τιτλοφορείται ως το καλύτερο που έχει διοργανωθεί μέχρι τώρα. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο από τον αριθμό-ρεκόρ των επισκεπτών που έφτασε τις 17 χιλιάδες, τις 90 εταιρίες με τα 135 περίπτερα τους που στηρίζουν τον θεσμό εδώ και 13 χρόνια, τους bartenders, τους servers και τους bar backs που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εξυπηρετώντας άψογα εκθέτες, επισκέπτες και ομιλητές, τους περισσότερους από 3000 εργαζόμενους.

Στο πλαίσιο του Athens Bar Show πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 100 παρουσιάσεις και σεμινάρια από σχεδόν 150 ομιλητές και την αφρόκρεμα του παγκόσμιου bartending, συνθέτοντας μια εμπειρία που αποτελεί σημείο αναφοράς συναντήσεων και business deals αφορμών για τις μεγαλύτερες εταιρείες του Κλάδου διεθνώς. Δεν είναι τυχαίο το ότι συγκέντρωσε τις «διαδρομές» τόσων σπουδαίων επαγγελματιών, οι οποίοι μέσα από αυτή την «συνάντηση» αντάλλαξαν γνώσεις και εμπειρίες προκαλώντας, ουσιαστικά, αυτό που πρεσβεύει το slogan του Athens Bar Show: την «Ανάδευση» (Stirring) του Μέλλοντος των Bars.

CHARALAMPOS PAPALELOUDIS
Σημαντική στιγμή του Athens Bar Show και η συνάντηση 3 ηπείρων και 6 Four Seasons Bars όπου ταλαντούχοι bartenders από την Μπανγκόκ, το Τόκιο, τη Φλόριντα, το Μέξικο, το Μιλάνο και την Αθήνα παρουσίασαν μια εντυπωσιακή ποικιλία δεξιοτήτων, γεύσεων και δημιουργικής φαντασίας.

GEORGEXIGOS
GEORGEXIGOS
Το Athens Bar Show μας δίνει το επόμενο ραντεβού σε λιγότερο από έναν χρόνο στις 5&6/11/2024, ενώ η #AthensBarWeek2024 θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 7/11/2024.

Info
Athens Bar Show
Instagram
Facebook