Το Panther Bistrot είναι η νέα στάση για κρασί και bites στο κέντρο

panther-bistrot
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Εργάζεστε στο κέντρο και θέλετε να πάτε για ένα κρασί μετά τη δουλειά; Θέλετε να τσιμπήσετε κάτι στη βόλτα σας για ψώνια ή να συζητήσετε την παράσταση που μόλις είδατε; Το all-day wine bar bistrot του Nyx Esperia Palace είναι το νέο meeting point σας στην καρδιά της Αθήνας.

Παρά την αγριότητα του Μαύρου Πάνθηρα που δεσπόζει στη διακόσμηση του Panther Bistrot, το νέο wine bar bistrot του κέντρου έχει απολύτως φιλική διάθεση, δίνοντας μια νέα πρόταση για κρασί, φαγητό και chit chat στο κέντρο για οποιοδήποτε λόγο, από το πρωί έως το βράδυ.

Θα το βρείτε στο ισόγειο του καινούργιου πολυτελούς ξενοδοχείου Nyx Esperia Palace στη Σταδίου, όπου οι ιδιοκτήτες, Σεμπάστιαν Διαμαντούλης, Σταύρος Μαφρέδος και Χρήστος Ταυλαρίδης, δημιούργησαν έναν εκλεπτυσμένο χώρο επιμέλειας του αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού, που συνδυάζει άνεση, κομψότητα και μια προσιτή πολυτέλεια, με πολυελαίους, βελούδινους καναπέδες και μαρμάρινα τραπέζια, σε σκουρόχρωμους τόνους. Όλα αυτά μαζί «δένουν» με το εντυπωσιακό custom bar, με ωραία μουσική από Lenny Kravitz μέχρι Etienne de Crécy που μπορεί να παίξει και σε πιο δυνατό volume από νωρίς, για όσους το... λέει η ψυχή τους.

Σε αυτό το mood, θα απολαύσετε μια all-day εκλεπτυσμένη εμπειρία φαγητού και ποτού, με πλούσιες επιλογές σε à la carte πιάτα με τις Mediterranean επιρροές που υπογράφει ο chef Φάνης Μπονιάκος και μία ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, για να κάνετε και το wine pairing σας. Brunch επιλογές, μπέργκερ, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, καρπάτσιο, ζυμαρικά είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις του, τις οποίες εκτός από κρασί, μπορείτε να συνοδέψετε φυσικά και με πλήθος από κοκτέιλ.

Σταδίου και Εδουάρδου Λω γωνία, λοιπόν, το επόμενο ραντεβού του κέντρου.

Info
Panther Bistrot
Σταδίου 22 & Εδουάρδου Λω, Αθήνα

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
[email protected]