Τι συμβαίνει την Άνοιξη στο Matsuhisa Athens

matsuhisa
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Λαμπερός ήλιος, απέραντο γαλάζιο και νέα πνοή σας περιμένει στο Matsuhisa Athens στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η Άνοιξη με θέα τη θάλασσα είναι ακόμη πιο ατμοσφαιρική και το Matsuhisa Athens την υποδέχεται και αυτή τη σεζόν, με την υπόσχεση να μυήσει όσους το επισκεφτούν στην υψηλή ποιότητα της Japanese fusion κουζίνας του διάσημου Nobu.

Η εμβληματική βεράντα είναι ιδανική για χαλάρωση και απόλαυση των πιάτων του μενού του high-end εστιατορίου, το οποίο βραβεύεται σταθερά από το 2009 κάθε χρόνο με Χρυσό Σκούφο -τα πιάτα που θα δοκιμάσετε φέρουν την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου.

DIMITRIOS POUPALOS
Μαγική είναι η θέα και στο ειδυλλιακό Umi Bar, το οποίο είναι και φέτος ένα από τα must-been σημεία στη χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης. Signature cocktails και premium spirits, finger food εμπνευσμένα από τις ιαπωνικές γεύσεις και ωραία μουσική συνδυάζονται αρμονικά στο πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa.

Παράλληλα, οι καθιερωμένες πλέον Matsuhisa Sundays σας υποδέχονται σε ανοιξιάτικο mood για ξεχωριστές all day lunch εμπειρίες.

Ακόμη, όμως, κι αν δεν σας βγάζει ο δρόμος μέχρι εκεί, μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις του Matsuhisa Athens στο σπίτι σας, αν βρίσκεστε στις περιοχές των νοτίων προαστίων, από την κρύα και από τη ζεστή κουζίνα του, καθώς και τα premium cocktails από μία πλούσια Take-out Cocktail List, με την υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING μέσω της υποστήριξης και της αποκλειστικής συνεργασίας με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.

Info
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
210 896 0510
Δευτέρα-Σάββατο 19:30-00:30, Κυριακή 13:30-23:00