Το Hard Rock Cafe Athens σερβίρει μπέρκερ μετά (ροκ) μουσικής

hard-rock-cafe-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Ένας θρύλος της αθηναϊκής dj σκηνής έρχεται στο Hard Rock Cafe Athens για να χτίσει ατμόσφαιρα όσο απολαμβάνουμε τα μπέργκερ μας.

Οι λάτρεις και οι γνώστες της καλής μουσικής και των αντίστοιχα καλών burger ξέρουν πως Παρασκευή βράδυ, από τις 20:00, σημαίνει DJ set στο Hard Rock Cafe. Ειδικά όταν ένας ζωντανός legend της σκηνής της Αθήνας αναλαμβάνει τα decks του για back to back Παρασκευές. Ο λόγος για τον Κώστα Ζήκο, ραδιοφωνικό παραγωγό του Rock FM 96.9, που έχει διατελέσει resident dj στα μεγαλύτερα club της Ελλάδας, guest dj στο εξωτερικό, ενώ έχει πολυετή εμπειρία σε events, συναυλίες και fashion shows. Έχοντας διανύσει πολλά μελωδικά χιλιόμετρα, καταφθάνει στον απόλυτο μουσικό προορισμό της πόλης για να βάλει τους θαμώνες σε rock mood και να δώσει alternative vibes.

Όσοι επισκεφτείτε το Hard Rock Cafe Athens στις Legendary Fridays, 23 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, φροντίστε να φορέσετε το rock attitude σας και να ζήσετε ένα όμορφο βράδυ με ωραίες μουσικές και αμερικάνικη κουζίνα με την υπογραφή του Hard Rock Cafe Athens.

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
23/2 και 1/3
από τις 20:00