Dine Athens: Τρώμε έξω στο πλαίσιο του 8ου Athens Restaurant Week

dine-athens
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Το 8ο Athens Restaurant Week έχει ήδη ξεκινήσει, με πάνω από 130 εστιατόρια της πόλης να μας καλούν για φαγητό με προνομιακά μενού των 15€, 30€, 60€ και 80€.

Η καλύτερη περίοδος για να κανονίσετε τα ραντεβού σας για φαγητό είναι πάλι εδώ, στο πλαίσιο του 8ου Athens Restaurant Week που ξεκίνησε στις 4 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Μαρτίου. Τι σας περιμένει αυτό το διάστημα;

Περισσότερα από 130 εστιατόρια της πόλης μας καλούν ξανά για φαγητό, με προνομιακά μενού των 15€, 30€, 60€ και 80€* (*ισχύει για εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin) για να απολαύσουμε ιδιαίτερες γεύσεις και βραδιές. Αυτός είναι ο όγδοος χρόνος του θεσμού, που περιλαμβάνει οριζόντια έκπτωση τουλάχιστον 20% επί της κανονικής τιμής ανά μενού, ενώ τα συμβεβλημένα εστιατόρια δεσμεύονται να παράσχουν πρόσθετη έκπτωση 10% επί της εκπτωτικής τιμής ανά Dine Athens menu, αποκλειστικά για κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®. Συν τοις άλλοις, αν κάνετε κράτηση σε 3 Dine Athens εμπειρίες, μπορείτε να κερδίσετε ένα complimentary δείπνο σε εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin. 

Οι εμπειρίες περιλαμβάνουν Michelin Star chef nights στο Herve με τους Herve Pronzato και Γρηγόρη Κίκη στις 13/3 και στο Pelagos με τον Luca Piscazzi στις 14/3, Cooking Masterclasses στο Oz37 Gastronomy Studio με τον Πάνο Ιωαννίδη στις 10/3, στο Sweet Alchemy με τον Στέλιο Παρλιάρο στις 16/3 και στο Conceptual Desserts με τον Αντώνη Σελέκο στις 19/3, Dine Art Experiences στο Natu στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στις 9/3, Meet the Chef Dining Experiences με τον Γιώργο Πλατινό στο The Zillers Pastry Bar στις 14/3, τον Περικλή Κοσκινά στην Cookoovaya στις 20/3 και τον Γκίκα Ξενάκη στο Aleria στις 21/3 και Wine Tasting Journeys στο Athénée στις 7/3, στο Oh! Dio στις 13/3 και στο By the Glass στις 19/3.

Δείτε τις εμπειρίες και τα εστιατόρια που συμμετέχουν εδώ και κάντε την κράτησή σας άμεσα. 

Info
8ο Athens Restaurant Week
4-24 Μαρτίου