Πού θα απολαύσετε την πιο ιδιαίτερη νηστίσιμη πίτσα με παστίτισο;

lartigiano
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Αποτελεί μια μίξη πίτσας και παστίτσιου, είναι απολύτως νηστίσιμη και vegan και θα τη βρείτε στη l’artigiano.

Την περίοδο της νηστείας, η πίτσα δεν χρειάζεται να βγει από το πλάνο –ούτε το… παστίτσιο. Η l’artigiano, με τις αγαπημένες νηστίσιμες επιλογές, αλλά και νέες αφίξεις, κάνει μια ιδιαίτερη μίξη και μας παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, την Πίτσα Meat-free Pastitsio made with GARDEN GOURMET®.

Πρόκειται για μια συναρπαστική συνάντηση ανάμεσα στην πίτσα και το παραδοσιακό και λατρεμένο παστίτσιο, σε μια νέα, vegan και νηστίσιμη εκδοχή. Η ζύμη σικάλεως, τα ζυμαρικά rigatoni, το 100% φυτικό τυρί, ο φυτικός kimas GARDEN GOURMET® και η vegan μπεσαμέλ, συνθέτουν τη νέα Πίτσα Meat-free Pastitsio μετατρέποντας κάθε μπουκιά σε ένα γευστικό ταξίδι νηστίσιμης απόλαυσης.

Οι προτάσεις για τη περίοδο της Σαρακοστής, ωστόσο, συνεχίζονται. Η l’artigiano όπως κάθε χρόνο προσφέρει ένα πλήρες νηστίσιμο μενού με άκρως απολαυστικές συνταγές για κάθε γούστο. Από τις all-time-favorite επιλογές σε νηστίσιμες πίτσες, μακαρονάδες, σαλάτες και ορεκτικά, μέχρι το λαχταριστό Club Sandwich Λαχανικών και όλες τις γευστικές επιλογές από το ολοκληρωμένο Meat-free μενού made with GARDEN GOURMET®, η l’artigiano φροντίζει να μην λείπει ούτε και φέτος η απόλαυση από την Σαρακοστή, καλύπτοντας κάθε διατροφική ανάγκη και προτίμηση.

Info
L'artigiano
Facebook
Instagram