Το Taste of Athens επιστρέφει τον Ιούλιο

sef-fagito
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΙΟΥ 2022

Το καλοκαίρι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής κι αυτό σημαίνει ότι μαζί του καταφτάνει και το πιο νόστιμο event της πόλης.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, από τις 7 έως και τις 10 Ιουλίου, το Taste Of Athens επιστρέφει στο Ζάππειο για να ταιριάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γεύση, τη διασκέδαση και την απόλαυση, μέσα σε 4 γεμάτες ημέρες. Οι διάσημοι chef για τους οποίους μιλούν όλοι, τα εστιατόρια που ψάχνετε να κλείσετε τραπέζι και τα πιο cool γαστρονομικά πρότζεκτ γίνονται τα συστατικά του μεγαλύτερου γαστρονομικού event στη χώρα.

Στο πλαίσιο του Taste of Athens, 10 από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας και κορυφαίοι chef θα μας παρουσιάσουν εμβληματικά πιάτα, τα οποία θα μπορούμε να απολαύσουμε σε ένα γεμάτο πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης στο κέντρο της πόλης, με εισιτήρια από 8 ευρώ. Ακόμα, παρακολουθώντας τα Taste talks θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αγαπημένους σεφ να μαγειρεύουν ζωντανά στη σκηνή ακριβώς μπροστά σας και να μοιράζονται τα μυστικά και την εμπειρία τους, να μάθετε τα μαγερικά trends αλλά και τις γαστρονομικές ιστορίες που μας εμπνέουν!

Τα εστιατόρια τα οποία συμμετέχουν μέχρι στιγμής στο Taste of Athens είναι τα: Delta του ΚΠΙΣΝ, Fuga του Μεγάρου Μουσικής, Hytra της Στέγης Ωνάση, το Gastone, το Herve, η Σπονδή, η Σχεδία Home, το Ziller’s Roof Garden. Αναμένονται και τα υπόλοιπα τις επόμενες ημέρες.

Οι ζώνες λειτουργίες για τις 7-10/7 θα είναι Πέμπτη και Παρασκευή Dinner: 19:00 – 23:00, Σάββατο & Κυριακή Lunch: 12:00 – 16:00 & Dinner: 19:00 – 23:00.

Κι επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, αλλά χορτάτο… τα «καίει» όλα, στο κεντρικό Entertainment Stage θα απολαύσετε DJ Sets από τον En Lefko, και στη μεσημεριανή και στη βραδινή ζώνη, αλλά και... μία συναυλία κάθε βράδυ, στην τιμή του εισιτηρίου σας. 

Ζώνες λειτουργίας 07-10 Ιουλίου:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ENTERTAINMENT STAGE

Παρασκευή 08/07

19:00 - 21.00: Dj Set by En Lefko

21.00 - 22:30: The Swingin’ Cats

Σάββατο 09/07

12:00 – 16:00: Dj Set by En Lefko

19:00 – 21:00: Dj Set by En Lefko

21:00 – 22:30: Onirama

Κυριακή 10/07

12:00 – 16:00: Dj Set by En Lefko

19:00 – 21:00: Dj Set by En Lefko

21:00 – 22:30: Μαρίνα Σάττι

Προλάβετε τα early-bird εισιτήρια μέχρι 7/6. Σημειώστε ότι το all day pass από 15 ευρώ περιλαμβάνει γενική είσοδο στο Φεστιβάλ και για τις 2 ενότητες - Lunch και Dinner, κουπόνι 6 ευρώ, πρόσβαση σε Taste Theatre, στις live μουσικές συναυλίες του Entertainment Stage, σε Kids Zone και Branded Experiences. Το All Day VIP Pass περιλαμβάνει είσοδο στο φεστιβάλ και στο VIP Lounge by AEGEAN και για τις 2 ενότητες Lunch και Dinner, welcome treat, κουπόνι 18€, παραγγελία κατά προτεραιότητα (Fast Lane) και προσωπικό σέρβις, πρόσβαση σε Taste Theatre, στις live μουσικές συναυλίες του Entertainment Stage, σε Kids Zone και Branded Experiences. Το Taste Pass γενική είσοδο στο Φεστιβάλ για μία από τις ενότητες Lunch ή Dinner, κουπόνι 3€, πρόσβαση σε Taste Theatre, στις live μουσικές συναυλίες του Entertainment Stage, σε Kids Zone και Branded Experiences. Το Group Taste Pass περιλαμβάνει γενική είσοδο στο Φεστιβάλ, για μία από τις ενότητες Lunch ή Dinner, για ομάδες 4+ ατόμων, κουπόνι 3€/άτομο, πρόσβαση σε Taste Theatre, στις live μουσικές συναυλίες του Entertainment Stage, σε Kids Zone και Branded Experiences. Ακόμη, το Vip Pass περιλαμβάνει είσοδο στο Φεστιβάλ & στο Aegean VIP Lounge, για μία από τις ενότητες Lunch ή Dinner, welcome treat, κουπόνι 9€, παραγγελία κατά προτεραιότητα (Fast Lane) και προσωπικό σέρβις, πρόσβαση σε Taste Theatre, στις live μουσικές συναυλίες του Entertainment Stage, σε Kids Zone και Branded Experiences και το Group VIP Pass περιλαμβάνει είσοδο στο Φεστιβάλ & στο Aegean VIP Lounge, στην ενότητα Lunch ή Dinner, για ομάδες 4+ ατόμων, welcome treat, κουπόνι πιάτου 9€/άτομο, παραγγελία κατά προτεραιότητα (Fast Lane) και προσωπικό σέρβις, πρόσβαση σε Taste Theatre, στις live μουσικές συναυλίες του Entertainment Stage, σε Kids Zone και Branded Experiences

Όλα τα εισιτήρια διατίθεται online, αλλά και στα ταμεία του Φεστιβάλ τις ημέρες διεξαγωγής, 7 έως 10 Ιουλίου.

Info
Taste of Athens
Ζάππειο
7-10/7
εισιτήρια εδώ