Γνωρίστε τα κοκτέιλ της Αθήνας με ένα κλικ

athens-cocktails
ΤΡΙΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2022

Το καλοκαίρι είναι σίγουρα η εποχή των κοκτέιλ και αν σας αρέσει να τα ψάχνετε και να πειραματίζεστε με νέες γεύσεις και συνδυασμούς, μπορείτε να τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα για να επιλέξετε τα εν δυνάμει αγαπημένα σας.

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για το Athens Cocktails, που είναι μια πρωτοποριακή και διαδραστική στήλη όπου κορυφαία bar restaurants και cocktail bars της Αθήνας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους κοκτέιλ, από τους καλύτερους bartenders της πόλης.

Τα Athens Cocktails έχουν τη δίκη τους στήλη στο Popaganda όπου θα δείτε καλλιτεχνικές φωτογραφίες των κοκτέιλ μέσα από το πρίσμα της δημοφιλούς και ιδιαίτερης προσέγγισης του συγκεκριμένου project. Επίσης, στη συγκεκριμένη στήλη υπάρχουν παρουσιάσεις, τρόποι σερβιρίσματος ακόμη και οι συνταγές τους από καταξιωμένους στον χώρο bartenders. Ταυτόχρονα, τα Athens Cocktails διαθέτουν και δικές τους σελίδες στο Instagram και στο Facebook, για όσους θέλουν να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τα κοκτέιλ που σερβίρονται στην πόλη.

Το καλύτερο, όμως, απ’ όλα είναι ότι τα Athens Cocktails οργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα events, με την ονομασία Athens Cocktails Events, με διάφορες θεματολογίες όπως Street Party, Bazaar, Brunch, Aperitivo και πολλά άλλα, όπου οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα κοκτέιλ, τα οποία είναι παρασκευασμένα από επαγγελματίες στον εκάστοτε προεπιλεγμένο χώρο. Ταυτόχρονα, διασκεδάζουν ακούγοντας τους πιο φρέσκους ήχους από καταξιωμένους djs, κάθε φορά ανάλογα με τον χώρο. Με αυτόν τον τρόπο η κάθε βραδιά είναι ξεχωριστή και δημιουργείται μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Η συνεργασία με το καταξιωμένο και πλήρες εξοπλισμένο Bullibar mobile bar, για υπηρεσίες εξωτερικού Bar καθώς επίσης για την προβολή Brand στις οθόνες του, δίνει την δυνατότητα για καλύτερη εξυπηρέτηση όσων παρευρεθούν στα πάρτι και μέγιστη αξιοποίηση του εξωτερικού χώρου.

Οι συνεργαζόμενοι χώροι είναι οι παρακάτω:
The Clumshies, Six Dogs, A for Athens, 360 Cocktail Bar, Couleur Locale, Juan Rodriguez, Odori Vermuteria Di Atene, Noel, Frater & Soror, ΦΟΥΑΡ, Theory Bar & More, The Bank Job, Spiti Cocktail Bar, Mr. Peacock, Blue Bird, Ipitou The Bar, Najbarajo, White Spoon, Big Spoon, Karamuza, Spoiled, Bartesera, Barrett, Baratin, Anglais Athens, Kokkinos Lotos, Barsol και πολλά άλλα.

Βρείτε, λοιπόν, το αγαπημένο σας κοκτέιλ και σπεύσατε να το δοκιμάσετε από τους καλύτερους!