Byblos Mykonos: νέο «ισχυρό» opening στο Νησί των Ανέμων

byblos-mykonos
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Η Μύκονος έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και το Byblos Mykonos, που μόλις άνοιξε, έρχεται να βάλει το δικό του λιθαράκι στη γαστρονομική εμπειρία του νησιού, με αέρα Περού και Ιαπωνίας.

Η νέα πολυαναμενόμενη γαστρονομική άφιξη στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων ακούει στο όνομα Byblos Mykonos και μοιάζει έτοιμο για ένα ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων, όπως αρμόζει στο νησί. Άνοιξε τις πόρτες του μαγικού καταπράσινου κήπου του μόλις πριν λίγες ημέρες, την Παρασκευή 10/6, και μέσα από μοναδικές στιγμές fusion γαστρονομίας και εντυπωσιακά γευστικά ποτά και cocktails, μεταφέρει στους επισκέπτες τη μυστικιστική αύρα και πολυτελή φινέτσα που αναζητά κάποιος για ένα αληθινό Μυκονιάτικο καλοκαίρι.

Με επιρροές από το μακρινό Περού και τις ιαπωνικές τεχνικές, ο ταλαντούχος executive chef του BYBLOS Mykonos, Θάνος Στασινός, έχει επιμεληθεί δημιουργικές gourmet προτάσεις, από εξαιρετικό ceviche μέχρι λαχταριστά tiraditos και nigiri, οι οποίες θα ανοίξουν νέους γαστρονομικούς ορίζοντες στους επισκέπτες και θα αφήσουν το στίγμα τους στον γαστρονομικό χάρτη της Μυκόνου.

Παράλληλα, ο παγκοσμίου φήμης sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος έχει δημιουργήσει μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα ποτών, με πλούσια συλλογή από εκλεκτά κρασιά, πρωτότυπα cocktails και σπάνιο sake, η οποία ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά, την ίδια στιγμή, συμπληρώνει απόλυτα τα φίνα πιάτα του εστιατορίου.

Σύμφωνα με τους πολυτάλαντους δημιουργούς, χαρακτηριστικό παράδειγμα του perfect pairing φαγητού με signature cocktail αποτελεί το eel nigiri με ελληνικό καπνιστό χέλι, κρεμμύδι στιφάδο και κρέμα από ιαπωνικό τσάι matcha με το cocktail Naab, που αποτελείται από περουβιανό Pisco, berries, ιαπωνικό λεμόνι και matcha tea. Μια γουλιά από το Naab αρκεί, ώστε ο επισκέπτης να δροσίσει τον ουρανίσκο του και να προετοιμαστεί, για να νιώσει όλες τις εντάσεις από το nigiri με χέλι. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Info
Byblos Mykonos
Δήλου 1
2289078528
Δευτέρα – Κυριακή: 19.00-03.00