Ξέρετε πού θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά;

gb-corner-gifts-kai-flavors-flavors
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Όπως κάθε χρόνο, στο GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, μαζί με πασχαλινές συνθέσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το Πάσχα είναι μια ακόμη γιορτή που ανταλλάσσουμε δώρα με αέρα εποχής και πρωταγωνιστές τα σοκολατένια αυγά και τις πασχαλινές συνθέσεις. Για να είστε σίγουροι ότι το δώρο σας θα εντυπωσιάσει, επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το GB Corner Gifts & Flavors, όπου εκεί σας περιμένουν υπέροχες συνθέσεις δώρων και δωροεπιταγές εμπειριών, μια μοναδική συλλογή από χειροποίητες λαμπάδες που αναδίδουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ιστορικού ξενοδοχείου, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης.  

Και για να πάμε στο… «ψητό», ο ταλαντούχος Pastry Chef του ξενοδοχείου Αλέξανδρος Κούφας έχει σχεδιάσει δύο νέα σοκολατένια αυγά που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Κομψοτεχνήματα υψηλής ποιότητας, τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά του GB Corner περιέχουν σοκολάτα γάλακτος Valrhona και εσωτερικά κρύβουν μια πλούσια στρώση πραλίνας φουντουκιού με feuilletine, φουντούκι croquant και καραμελωμένο φαγόπυρο. Για τους λάτρεις της πικρής σοκολάτας υπάρχει και η εκδοχή με bitter Valrhona 70% κακάο γεμιστό με καραμέλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια και τόνκα, ενώ όλα θα τα παραλάβετε μέσα στο πολυτελές Easter egg box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Info
GB Corner Gifts & Flavors
Βασιλέως Γεωργίου Α' 1, Πλατεία Συντάγματος
​+30 210 3330750
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11:00 έως τις 20:00