Μπείτε σε ρυθμούς Μεξικού και Cinco de Mayo στο Hard Rock Cafe Athens

cinco-de-mayo
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2024

Μεξικάνικη γιορτή ξεκινά με κοκτέιλ και σπέσιαλ μενού στο κέντρο της Αθήνας.

Το Cinco de Mayo, η ξακουστή μεξικάνικη γιορτή για τη στρατιωτική νίκη το 1862 απέναντι στις γαλλικές δυνάμεις πλησιάζει και το Hard Rock Café Athens ετοιμάζεται να μπει σε μεξικάνικους ρυθμούς και -κυρίως- γεύσεις.  Από 2 έως και 8 Μαΐου, θα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο menu και τρεις jumbo signature margaritas, που υπόσχονται να σας ταξιδέψουν μέχρι την Λατινική Αμερική.

Ξεκινώντας από τα κοκτέιλ, να σας πούμε ότι το Baja California Blackberry περιέχει τεκίλα Jose Cuervo Gold, λικέρ από φλίδες πορτοκαλιού, σιρόπι από μαύρα μούρα, φρέσκες φράουλες και σμέουρα, σπιτικό mix margarita και σερβίρεται με πάγο σε ένα super-duper ποτήρι μαργαρίτας του ενός λίτρου. Αν, από την άλλη, προτιμάτε κάτι πιο sweet ’n’ spicy, δοκιμάστε το Mexico City Mango, που είναι και αυτό, twist σε ένα modern classic. Η Jose Cuervo Gold Tequila εναρμονίζεται υπέροχα με έναν πικάντικο πουρέ μάνγκο και τα συστατικά της margarita που όλοι αγαπάμε, σε μέγεθος λίτρου. Για τους πιο κλασικούς τύπους, η Cancun Orange Cadillac είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς παντρεύει υπέροχα την τεκίλα, το Grand Marnier και το λικέρ Cointreau.

Για όσους θέλουν να κάνουν food pairing με τα ποτά τους, το Hard Rock Cafe Athens έχει ετοιμάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για το Cinco de Mayo. Για μικρό χρονικό διάστημα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Tequila Lime Marinated Chicken Fajitas, που όπως προδίδει και το όνομά του, πρόκειται για κοτόπουλο μαριναρισμένο σε τεκίλα και λάιμ και ψήνεται στη σχάρα με μπαχαρικά τύπου Tex-Mex. Αυτό που ίσως να μην προδίδει το όνομά του όμως, είναι πόσο πολύ απογειώνουν αυτό το πιάτο, οι ζεστές, μαλακές αλευρένιες τορτίγιες, Pico de Gallo. Το πιάτο ολοκληρώνουν κόκκινες πιπεριές, σαλάτα με ψητό καλαμπόκι. Συνοδεύστε το γεύμα ή τα ποτά σας με ένα καταπληκτικό starter Chips & Queso: ζεστή σάλτσα τυριού με μοσχαρίσιο κιμά, πιπεριές jalapeños, πράσινα κρεμμύδια και τραγανά tortilla chips.

Το Cinco de Mayo είναι η πιο γευστική αφορμή για να δοκιμάσετε τη μεξικάνικη κουζίνα, να διασκεδάσετε και να μυηθείτε στην κουλτούρα του Μεξικού. Φροντίστε, μόνο, να κλείσετε το τραπέζι σας από νωρίς.

Info
Hard Rock Café Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
210 3245170
2 έως 8/5