Φτιάξτε το πιο χαρούμενο spritz με το νέο Mataora Happy με εκχύλιση νταμιάνας και κάνναβης

spritz
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2024

Ένα spritz διαφορετικό από τα άλλα με το πρώτο αλκοολούχο ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ παγκοσμίως, που συνδυάζει κάνναβη και νταμιάνα.

Τα spritz ταιριάζουν ιδανικά στην άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς είναι δροσερά, απολαυστικά και με άρωμα φρεσκάδας χάρη στις φυσαλίδες τους. Κι αν δεν προτιμάτε την υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το νεότερο μέλος της οικογένειας Mataora κάνει τη δική του πρόταση, καθώς αποτελεί το πρώτο χαμηλόβαθμο αλκοολούχο ποτό, με εκχύλιση νταμιάνας και κάνναβης.

Έπειτα από 6 χρόνια έρευνας και αμέτρητες δοκιμές, η οικογένεια Mataroa υποδέχεται το Mataroa Happy, ένα αλκοολούχο ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (11° vol.) με βάση το gin. Έχει ζωηρό κίτρινο χρώμα και μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με πάγο, αλλά κυρίως ως Happy Spritz, ένα εξαιρετικό Signature, που σύντομα θα γίνει κλασικό.

Το Mataroa Happy είναι το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα damiana, δύο φυσικά συστατικά κάνουν το Mataroa Happy μοναδικό, με πολύ ιδιαίτερη γεύση. Να σημειώσουμε εδώ ότι το έλαιο κάνναβης που περιέχεται στο Happy είναι ένα από τα μη ψυχοδραστικά συστατικά του φυτού της κάνναβης, που σημαίνει ότι ενισχύει την ενέργεια χωρίς να προκαλεί άλλες αντιδράσεις, ενώ το λουλούδι Damiana ανήκει στη μεξικανική κληρονομιά και θεωρείται φυσικό αναζωογονητικό με αφροδισιακές ιδιότητες. Έχει ζωηρό κίτρινο χρώμα και φυσική γλυκιά γεύση που θυμίζει μέντα, με μια ελαφρώς ξυλώδη επίγευση.

Για να φτιάξετε το Mataroa Happy Spritz, θα χρειαστείτε 1 μεζούρα Mataroa Happy, 2 μεζούρες αφρώδες κρασί, σόδα και λεμόνι για γαρνιτούρα.