Το Trinidad Athens μας δίνει ραντεβού με ασιατικές γεύσεις και μπόλικο σούσι

trinidad-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2024

Και κοκτέιλ και σούσι και ασιατικές γεύσεις και cool ατμόσφαιρα στο νέο στέκι του Κεραμεικού στην Πλαταιών.

Ο Κεραμεικός δίνει μια νέα πρόταση για φαγητό και ποτό με άρωμα Ασίας, με το Trinidad Athens, που μετρά μερικούς μήνες λειτουργίας, να έχει διαμορφώνει τον χώρο του πρώην Κεραμείου και να του δίνει νέα πνοή.

Η κουζίνα του πολυασιατική, με το σούσι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με διάφορες επιλογές για rolls, raw bar, δύο κυρίως, αρκετά ορεκτικά και επιλογές τόσο για κρασί, όσο και για signature cocktails, 10 στον αριθμό.

Στο Raw Bar θα βρείτε tuna tataki με εσπεριδοειδή και τρούφα, μοσχαρίσιο tartar με τραγανή πατάτα και αυγό ορτυκιού, σολομό Tiradito με miso και γκρέιπφρουτ και crispy nori με ψάρι ημέρας, καραμέλα και sushi rice. Για κυρίως έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε black cod με miso, εσπεριδοειδή και ψητό κουνουπίδι, αλλά και μοσχάρι Teriyaki, μανιτάρια shitake και αρωματικό ρύζι, ενώ στα ορεκτικά θα βρείτε γαρίδα Gyoza με λεμονόχορτο και σάλτσα σόγια με lime, bao burger με μοσχάρι, γιαούρτι, πίκλα αγγουριού και πιπεριά Aji Amarillo, πικάντικα edamame και πολλά ακόμη. Το επιδόρπιο είναι ένα και καλό, σοκολάτα Namelaka με μαύρο σουσάμι, σορμπέ μάνγκο και crumble. Όλα συνδυάζονται υπέροχα με κάποιο από τα κοκτέιλ, όπως το Mayaro με Tanqueray, πράσινο μήλο, αγγούρι cordial, τζίντζερ και lime ή το πιο ελληνικό Chios, με Smirnoff, Aperol και Μαστίχα, με σπιτικά μπαχαρικά, για μια ολοκλήρωμένη έξοδο στο κέντρο. 

Info
Trinidad Athens
Πλαταιών 27, Κεραμεικός
210 3419229