Το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza ανανεώνει τη γαστρονομική του ταυτότητα με νέο σεφ

njv-athens-plaza ALEXANDROS IOANNIDIS
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2024

To πολυτελές ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος καλωσορίζει τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου και ετοιμάζεται για νέες γαστρονομικές περιπέτειες.

Το NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, καλωσορίζει στην ομάδα του τον καταξιωμένο Chef Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος αναλαμβάνει την κουζίνα του ξενοδοχείου. Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και βαθιά γνώση της ελληνικής γαστρονομίας, έρχεται να ενσωματώσει την ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

ALEXANDROS IOANNIDIS

Με τη νέα αυτή συνεργασία, το NJV Athens Plaza επιδιώκει να προσφέρει μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία φαγητού, στο πιο φιλόξενο και εκλεπτυσμένο  περιβάλλον, στην καρδιά της Αθήνας. Ο νέος Chef με την μακρά μαγειρική του πορεία, έχοντας αποκτήσει εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες και εκτεταμένη εμπειρία θα δημιουργήσει τις νέες επιλογές γευστικών πιάτων με την υπογραφή του, φέρνοντας στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και θα επιμεληθεί όλων των προσφερόμενων επισιτιστικών υπηρεσιών του ξενοδοχείου. Τον πλούσιο μπουφέ πρωινού, τα μενού Banquet των εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, τα μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου – Explorer’s Bar Bistro & Plaza Café  – καθώς και τις υπηρεσίες Catering.

ALEXANDROS IOANNIDIS
Και για να πάρετε μια ιδέα, να σας πούμε ότι στο μενού του Explorer's Bar θα βρείτε επιλογές όπως κακαβιά με γιουβαρλάκια ψαριού, baby λαχανικά βουτύρου και tuile με μελάνι σουπιάς και λάδι μυρωδικών, τάρτα κρεμμυδιού Μυκόνου με Π.Ο.Π Κοπανιστή Μυκόνου, σχοινόπρασο και μαρμελάδα σύκο, χταπόδι Carpaccio με chutney κρεμμυδιού και κάππαρης με ημίλιαστες τομάτες και chorizo και επιλογές σε κυρίως όπως ριζότο ντολμαδάκια με Βολάκι Άνδρου, κατσικίσιο βούτυρο, χαβιάρι μοσχολέμονου, τραγανό αμπελόφυλλο και λάδι από καπνιστό σχοινόπρασο, μπριζολάκια μαύρου χοίρου με remoulade σελινόριζας, σπαστές πατάτες baby με βούτυρο από βοδινό μεδούλι και σάλτσα από κεράσια, παστίτσιο με maccheroncini, σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα, σάλτσα Mornay σελινόριζας και πολλές ακόμη λαχταριστές και ιδιαίτερες επιλογές. 

Info
NJV Athens Plaza
Λεωφ. Γεωργίου 2Α, πλατεία Συντάγματος
210 3352400