Το νέο μπιφτεκόψωμο των Μπαρ Μπεε Κιου μας ταξιδεύει στο Μεξικό

nachos-libre
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Το Μπαρ Μπεε Κιου συνεχίζει την παράδοση με τα μπιφτεκόψωμα του μήνα και για τον Ιούνιο φέρνει το Μεξικό στο πιάτο μας.

Το αγαπημένο στέκι της πόλης για μπέργκερ καλωσορίζει στο μενού του «Μπιφτεκόψωμο του Μήνα», μία γευστική πρόταση με άρωμα Μεξικού που θα ξεχωρίσει και θα αγαπηθεί από το κοινό. Το όνομα αυτού Νάτσος Λίμπρε, μία μοναδικά εμπνευσμένη συνταγή με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά τυλιγμένο σε τορτίγια με τυρί τσένταρ, smashed αβοκάντο, pulled pork με πιπεριές και sweet τσίλι σως, Pico de Gallo, sour cream και  fajita με pulled pork στην κορυφή. Η απόλαυση απογειώνεται με νάτσος με τσένταρ σως και Pico de Gallo που συνοδεύουν το μπέργκερ –δεν θα σας γελάσουμε, δεν είναι ό,τι πιο light θα φάτε αυτή την εποχή, είναι όμως ό,τι πιο λαχταριστό και εξωτικό σας περιμένει.

Η ονομασία του προέρχεται από  τη μεξικάνικη ελεύθερη πάλη (lucha libre) και αποτελεί μία πρωτότυπη γεύση που έρχεται να συμπληρώσει μία μεγάλη σειρά ξεχωριστών Μπιφτεκόψωμων που έχει ήδη λατρέψει το κοινό του Μπαρ Μπεε Κιου. Το Μπιφτεκόψωμο Νάτσος Λίμπρε θα είναι διαθέσιμο στο μενού όλων των καταστημάτων Μπαρ Μπεε Κιου για όλο το μήνα Ιούνιο.

Τα καταστήματα Μπαρ Μπεε Κιου σε Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι και Νέα Φιλαδέλφεια δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και να φέρνουν στο τραπέζι μας γεύσεις από όλο τον κόσμο κρατώντας ζωντανή την περιέργεια του κοινού για απόλαυση που δεν γνωρίζει όρια.