Θέλετε να μάθετε τα μυστικά της φοκάτσια;

fokatsia
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Αν ναι, σημειώστε στην ατζέντα σας την 13η Ιουλίου, τότε που θα τα μάθετε όλα!

Σεμινάριο με θέμα τη φοκάτσια ετοιμάζει η Accademia Pizzaioli Greece την Τετάρτη 13/7 από τους καλύτερους στο είδος, για όσους επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του μοναδικού αυτού ιταλικού ψωμιού που είναι πολύ αγαπημένο και στην Ελλάδα.

Η focaccia είναι ένα επίπεδο ψωμί που γαρνίρεται κυρίως από βότανα, όπως θυμάρι, δεντρολίβανο, ρίγανη και συνοδεύεται συνήθως από πολλά άλλα υλικά, όπως ελιές, τοματίνια, κρεμμύδι κ.ά

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, υπό την  καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli Greece, θα ακολουθήσετε βήμα βήμα τα στάδια παρασκευής και προετοιμασίας της ζύμης και θα μάθετε τα απαραίτητα tips για το πώς θα γίνει αφράτη και πόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεκουραστεί ώστε να αναδείξει τα αρώματα και την υφή της. Στο τέλος του σεμιναρίου θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και έναν αναλυτικό οδηγό με τα στάδια παρασκευής της  focaccia.

Η φημισμένη Accademia Pizzaioli άνοιξε τις πύλες στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 με στόχο να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της πίτσας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική γαστρονομία.

Info
Accademia Pizzaioli Greece
σεμινάριο focaccia 13/7