Τι «μαγειρεύει» το Restia Suites στην Κέρκυρα;

pietra
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2024

Ανανεωμένο και με πολλά σχέδια στο κομμάτι της γεύσης, το Restia Suites άνοιξε τις πόρτες του και βάζει στόχο να ανεβάσει τον γαστρονομικό πήχη στο Νησί των Φαιάκων.

Με τη γαστρονομία σε πρώτο ρόλο έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα το Restia Suites στην Κέρκυρα (Mayor Hospitality Management), το οποίο ανανεωμένο πλέον, μας καλωσορίζει σε μία προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και τον όμορφο Αλμυρό. Έχοντας πλέον ανακαινίσει τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του προσφέρει όλα όσα διακρίνουν ένα σύγχρονο, 5 αστέρων boutique ξενοδοχείο, δίνοντας έμφαση στην ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, αλλά και στη γεύση, με Executive Chef του ξενοδοχείου τον Μίλτο Αρμένη.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Pietra, δίπλα στην πισίνα του με τον ήχο των κυμάτων του Ιονίου στο παρασκήνιο, ο σεφ έχει δημιουργήσει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού με μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις με κερκυραϊκές επιρροές, δημιουργώντας τον κατάλληλο προορισμό για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Από τον ελληνικό πρωινό μπουφέ με à la carte επιλογές, μέχρι τα φρέσκα θαλασσινά και εκλεκτά κρέατα και επιδόρπια, κάθε γεύμα υπόσχεται ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων. Στα κυρίως πιάτα, θα βρείτε δημιουργικές προτάσεις, όπως το ριζότο αλά γεμιστά με μους φέτας, την κερκυραϊκή συνταγή τσιγαρέλι με καλαμάρι και εποχικά χόρτα, καθώς και μοσχαρίσιο ταρτάρ εμπνευσμένο από την παστιτσάδα, ένα τοπικό αγαπημένο πιάτο. Για τον γλυκό επίλογο, ο Pastry Chef του ξενοδοχείου παρέχει μια πλούσια ποικιλία από επιδόρπια που ικανοποιούν κάθε γευστική επιθυμία, από μπακλαβά και σιμιγδαλένιο χαλβά μέχρι ναμελάκα σοκολάτας και lemon tart.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να συνδυάσετε τη βουτιά σας στην πισίνα είτε την παραλία με al fresco επιλογές και comfort πιάτα. Το μενού περιλαμβάνει δροσιστικά cocktails και σνακς, καθιστώντας κάθε στιγμή απόλαυσης μοναδική.

Restia's Culinary Soirees: Ξεχωριστές βραδιές με υπογραφή 
Φέρνοντας τη γαστρονομία στο προσκήνιο της εμπειρίας των επισκεπτών, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Pietra και ο executive chef Μίλτος Αρμένης υποδέχονται διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με μενού ειδικά διαμορφωμένα για κάθε ξεχωριστή βραδιά στο “Restia's Culinary Soirees”. Στο πλαίσιο αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους διακεκριμένους chef να συνυπογράφουν ένα ξεχωριστό κάθε φορά μενού με παραδοσιακές και σύγχρονες πινιελιές, ενώ η εμπειρία θα αναβαθμιστεί με μια εκλεκτή επιλογή κρασιών για να ταιριάζουν απόλυτα με κάθε πιάτο.

Με την υπογραφή των καλεσμένων σεφ Μανώλη Παπουτσάκη στις 13 Ιουνίου, Γιάννη Λουκάκο και Μιχάλη Χάσικο στις 6 Ιουλίου, Γιάννη Μπαξεβάνη και Jerome Serres στις 28 Αυγούστου, το Restia Suites υπόσχεται να συνεπάρει τις αισθήσεις με εκλεκτές γευστικές εκπλήξεις. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ξενοδοχείου δεν απευθύνεται μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά και στους κατοίκους της Κέρκυρας που επιθυμούν να ανακαλύψουν νέες γαστρονομικές εμπειρίες.

Σημειώστε ακόμη ότι τις Πέμπτες, μπορείτε να απολαμβάνετε το πρωινό σας με τον ταλαντούχο Peter Norbert και το σαξόφωνό του που δίνει τον κατάλληλο ρυθμό για το ξεκίνημα της ημέρας, ενώ κάθε Παρασκευή, το Azzuro Duet με την ηλεκτρική κιθάρα και το ηλεκτρικό βιολί δημιουργεί μια αξέχαστη ατμόσφαιρα, γεμάτη ενέργεια. Κάθε Σάββατο, ταξιδεύουν με τις μελωδίες των Beauties and the Beat, ενώ τις Κυριακές, το Jazz the Two of Us δίνει τον κατάλληλο επίλογο της εβδομάδας.

Άνεση, χαλάρωση και ευεξία
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 32 πολυτελείς σουίτες, εκ των οποίων οι 16 διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, κάθε μία εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος ή στον καταπράσινο κήπο, κάθε σουίτα προσφέρει άνεση και ιδιωτικότητα για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστο καφέ Nespresso στη σουίτα σας, ενώ για όσους επιθυμούν απόλυτη ιδιωτικότητα, υπάρχει η δυνατότητα να δειπνήσουν στον κήπο της σουίτας τους, με όλες τις ανέσεις του εστιατορίου στη διάθεσή τους.

Κι αν αναζητάτε στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, θα βρείτε στο spa του ξενοδοχείου την ιδανική ευκαιρία για ηρεμία, με μια σειρά από θεραπείες που προσφέρονται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας.

Επιπλέον, στο ήρεμο περιβάλλον της ιδιωτικής Spa σουίτας, εξειδικευμένοι θεραπευτές δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ευεξίας, δημιουργώντας εμπειρίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα σαλόνι ομορφιάς, ένα γήπεδο τένις και ένα mini market.

Info
Restia Suites
Κέρκυρα
+30 2663064077
[email protected]