Ραντεβού στο DB.one και για ποτό

dbone
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2024

Το αγαπημένο meat-ing point στη Γλυφάδα αναδιαμορφώνει τον εξωτερικό του χώρο και μας δίνει καλοκαιρινά ραντεβού για φαγητό με έμφαση στις premium κοπές κρεάτων, αλλά και για ποτό.

Το DB.one άνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη του 2023 συστήνοντας τη δική του άποψη στις ποιοτικές κοπές κρέατος, που καθορίζουν την ταυτότητα του εστιατορίου, αλλά και τα fusion πιάτα, για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένες γεύσεις. Ένα premium steak house που συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές και μαγειρικής καινοτομίας υπό το πρίσμα του fine dining.

Σε όλο αυτό, έρχεται τώρα να προσθέσει την επιλογή για ποτό, αφού φιλοξενεί πλέον στον εξωτερικό του χώρο ένα μοντέρνο μπαρ με εκλεκτές ετικέτες κρασιών, premium ποτά και signature cocktails που συνοδεύουν τα υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης πιάτα του σεφ του εστιατορίου Ulash Tunc.
Ο χώρος του DB.one αναμένεται να αποκτήσει μια νέα δυναμική για τους καλοκαιρινούς μήνες, αναδεικνύοντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του εστιατορίου και την ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης που προσφέρει.

Info
DB.one
Κύπρου 65, Γλυφάδα
2108981018 / 6976736982
Facebook και Instagram