Bungalow 7: Μεσόγειος, Ασία, Ιαπωνία και θάλασσα στο πιάτο

bungalow-7
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Νέο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στα Αστέρια Γλυφάδας, με έμπνευση από τα ιστορικά bungalows.

Μαγευτική θέα πάνω στο κύμα, με σημείο αναφοράς τα bungalows των Αστεριών που άφησαν εποχή για τα γνωστά gatherings κατά την χρυσή εποχή του θρυλικού θερέτρου, το νέο εστιατόριο Bungalow 7 έρχεται να δώσει στο φετινό καλοκαίρι άρωμα Μεσογείου, ιαπωνικές επιρροές και ασιατικές τεχνικές, με την υπογραφή του γνωστού σεφ Ντίνου Φωτεινάκη. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, θα βρείτε στο μενού επιλογές μεσογειακών γεύσεων όπως φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, premium κοπές και υπέροχα συνοδευτικά αλλά και προτάσεις sushi, όλα συνδυασμένα με εξαιρετικές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Σημειώστε, επίσης, ότι στο Bungalow 7 οι ωραίες γεύσεις συνδυάζονται με δροσιστικά κοκτέιλ που έχουν επιμεληθεί ο Δημήτρης Καραπάνος και ο Βασίλης Σγουρομάλλης.  

Η ιδιαιτερότητα του χώρου, όμως, έχει πολλά να προσφέρει στην  εμπειρία του Bungalow 7. Με αναφορές στην αίγλη και την κομψότητα των μέσων του προηγούμενου αιώνα, ξυπνά μια νοσταλγική γοητεία μέσα σε ένα σκηνικό γεμάτο ζωντάνια. Θυμίζει μία όμορφη παραθαλάσσια κατοικία με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους που έχει ως βεράντα της την ακρογιαλιά. Με εμφανή στοιχεία από τον Βραζιλιάνικο Μοντερνισμό, η αίσθηση που δίνει είναι ότι θα αισθάνεστε πως βρίσκεστε έξω, ακόμη κι αν είστε  στον εσωτερικό χώρο, εξαιτίας της μεγάλης γυάλινης πρόσοψης -την μελέτη του Bungalow 7 ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Α.Σ.Π.Α.- KST, ενώ την εσωτερική διακόσμηση το αρχιτεκτονικό δίδυμο Λίλα Σαραντίτη και Κάτια Τσούνη της SΤ-architects. Το art direction επιμελήθηκε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην τραπεζαρία ή το avant-garde Bedroom με τους εντυπωσιακούς καναπέδες-κρεβάτια, το μεγάλο μαρμάρινο μπαρ με την sexy ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα σκούρα χρώματά του ή το tea-room με τη vintage ταπετσαρία, σε ένα χώρο που η δομή του ακολουθεί τις γεωμετρικές αρχές του Μοντερνισμού. Τα έπιπλα, σε καθαρές και κομψές γραμμές, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Bungalow 7, με επένδυση ξύλου, γήινα χρώματα αλλά και κάποιες πιο έντονες αποχρώσεις για να τονίζουν τα σημεία, με υφάσματα με ωραία μοτίβα και ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα και πίνακες. Αν, ωστόσο, αναζητάτε λίγη ιδιωτικότητα, προτιμήστε την επιλογή του private dining, ενώ αν έχετε πιο… party διάθεση, resident και καλεσμένοι DJs όπως και live σχήματα κάθε Πέμπτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα χτίσουν το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για εσάς.

Ακριβώς δίπλα, σε προνομιακό σημείο πάνω στην παραλία, η αστραφτερή πισίνα μόνο για ενήλικες με το jacuzzi, τις ρετρό ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, θα λειτουργεί από το πρωί έως το απόγευμα και θα δροσίζεται από τα cocktails του Pool Bar. Εκεί, θα απολαύσετε  ασιατικές γεύσεις, συνδυασμένες με επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και κοκτέιλ στην διαχρονική κομψότητα του ειδυλλιακού τοπίου.

Info
Bungalow 7
Αστέρια Γλυφάδας
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αθήνα
210 9400958