Το Matsuhisa Paros άνοιξε για φέτος και θα το γιορτάσει παρουσία του Nobu Matsuhisa

avant-mar-matsuhisa
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Άνοιξε μόλις την Παρασκευή και τα πρώτα του γενέθλια θα είναι ξεχωριστά, με τον διακεκριμένο σεφ-δημιουργό του να καταφτάνει στην Πάρο για το Nobu Food Festival.

Έχοντας φέρει άλλον αέρα στην γαστρονομία της Πάρου, το Matsuhisa Paros του σεφ Nobu Matsuhisa μόλις άνοιξε τις πόρτες του στις 7/6 και είναι έτοιμο για τη φετινή τουριστική χρονιά, αλλά και για τα πρώτα του γενέθλια, τα οποία θα γιορτάσει με πολύ ξεχωριστό τρόπο.  

Στην καρδιά του καλοκαιριού, και πιο συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου, ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa θα ταξιδέψει στην Πάρο, αφού το Matsuhisa Paros υποδέχεται για πρώτη φορά το Nobu Food Festival. Το μοναδικό αυτό γαστρονομικό γεγονός θα σηματοδοτήσει την έναρξη των τριήμερων εορτασμών για τα πρώτα γενέθλια του ξενοδοχείου Avant Mar στην Πάρο και του Matsuhisa Paros. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και οι φαν του Nobu Matsuhisa θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε special dishes με τις διάσημες Nobu style τεχνικές, παρουσία του διάσημου σεφ.

KOSMAS KOUMIANOS

Θυμίζουμε ότι το Matsuhisa Paros βρίσκεται στο πολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar στην Πάρο, μέλος των Leading Hotels of the World, και αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό με high end γαστρονομία και υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας για κάθε επισκέπτη της Πάρου. Η μίνιμαλ αισθητική του με μοντέρνες λεπτομέρειες και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του είναι πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό τοπίο του νησιού. «Δεν επιβάλλουμε στους επισκέπτες μας τι σημαίνει πολυτέλεια, αντιθέτως τους επιτρέπουμε να το ορίσουν μόνοι τους με τη ζεστή μας φιλοξενία και το εξαιρετικό service μας» δηλώνει η Γενική Διευθύντρια του Avant Mar, Άννα Ασημακοπούλου.

Info
Matsuhisa Paros
Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος 
+30 2284 440 300
[email protected] & [email protected]