Νηστεία τον Δεκαπενταύγουστο; Υπάρχει ένα μενού που θα σας πείσει

lartigiano
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Tο vegan μενού σε προσφορά της l’Artigiano θα μας κάνει όχι μόνο να νηστέψουμε για Δεκαπενταύγουστο, αλλά και να το συνεχίσουμε για όλο το μήνα.

Η νηστεία του Δεκαπενταύγουστου έχει ήδη ξεκινήσει από 1η Αυγούστου και όσο κι αν κάνουμε τα… στραβά μάτια κάθε χρόνο, φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να το δούμε πιο ψύχραιμα. Είτε για θρησκευτικούς, είτε για ηθικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας, η αποχή από το κρέας και τα γαλακτοκομικά έχει πολλά να μας προσφέρει και η l’artigiano μας το κάνει ακόμη πιο εύκολο, με την πιο καλοκαιρινή προσφορά σε όλο το vegan μενού της.

Από 1η Αυγούστου και για έναν ολόκληρο μήνα, η l’artigiano σε συνεργασία με την Garden Gourmet, προσφέρει έξτρα-καλοκαιρινή -20% έκπτωση σε ολόκληρο το vegan μενού της.

Έτσι, δίνει την πιο vegan-νόστιμη επιλογή σε όσους επιλέγουν να νηστέψουν ή να δοκιμάσουν μια πιο vegan, καλοκαιρινή διατροφή, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν στιγμή, τη γεύση και την ποιότητα.

Το ολοκληρωμένο vegan menu της l’artigiano, αποτελείται από 9 λαχταριστά και πρωτότυπα γεύματα φτιαγμένα από αγνά, φυτικά συστατικά για να βρείτε τη vegan γεύση που σας ταιριάζει είτε είναι vegan, vegetarian, flexitarian, είτε απλά νηστεύετε ή θέλετε να ελαττώσετε το κρέας από τη διατροφή σας.