Τι σας περιμένει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ;

kafes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Προσφορές έρχονται το Σάββατο για όλους τους Coffee Lovers εκεί έξω.

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με μοναδικές εορταστικές προσφορές από διάφορα coffee houses.

Καφεκοπτεία Λουμίδη με 1+1
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχοντας 102 χρόνια πείρας και τεχνογνωσίας, το γιορτάζουν και προσφέρουν στους λάτρεις του καλού καφέ δώρα και προσφορές. Το Coffee Brew Bar των Καφεκοπτείων Λουμίδη, στην Ομόνοια, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και προσφέρει 1+1 σε όλους τους καφέδες του. Επισκεφτείτε το το Σάββατο 1η Οκτωβρίου μαζί με τους coffee lovers φίλους σας για να απολαύσετε τα εκλεκτά coffee blends και single origins που θα απογειώσουν την ημέρα σας. Ο limited edition καφές φίλτρου Kenya Karindundu με γευστικά στοιχεία από δαμάσκηνο, ροδάκινο και ανανά και ο espresso Single Origin El Salvador με ισχυρή επίγευση και έντονο άρωμα θα σερβίρονται σε όλους τους λάτρεις στην ίδια τιμή με το Ηouse Blend του Coffee Brew Bar. Κι επειδή Παγκόσμια Ημέρα Καφέ χωρίς τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σας κάνουν δώρο διπλό φλιτζάνι καφέ ή extra προϊόν με τις αγορές σας από τα φυσικά καταστήματα ή και το www.kl.gr (Ισχύει για συγκεκριμένα είδη και ποσότητες).

illycaffè με καφέ στο μετρό
Την 1η Οκτωβρίου, η illycaffè εγκαινιάζει την επικοινωνιακή εκστρατεία #cupsidedown, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της κυκλικής οικονομίας. Με το #cupsidedown η illycaffè τονίζει την ανάγκη αυτής της αλλαγής και σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Matteo Attruia σχεδιάζει ένα νέο limited edition αναποδογυρισμένο φλιτζάνι. Το αναποδογύρισμα του διάσημου φλιτζανιού της illycaffè αποτελεί μια συμβολική χειρονομία που αλλάζει την παραδοσιακή οπτική του καταναλωτή, με στόχο την προώθηση μιας ηθικής συμπεριφοράς και την ανάδειξη της βιωσιμότητας που κρύβεται πίσω από κάθε φλιτζάνι καφέ illy. Επιπλέον, o illy την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 7:00 -13:00 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, 10:00 - 14:00, προσκαλεί τους επιβάτες του μετρό της Αθήνας στο Σύνταγμα να απολαύσουν έναν καφέ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το αναποδογυρισμένο φλιτζάνι και να ενημερωθείτε για την εκστρατεία #cupsidedown, απολαμβάνοντας έναν καφέ illy που θα σας φτιάξει την ημέρα. Παράλληλα, στην Ελλάδα, η εκστρατεία #cupsidedown θα πλαισιωθεί με ενέργειες και στο digital περιβάλλον, με περιεχόμενο μέσα από το IG του @illy_greece και το IG επώνυμων influencers.

Coffee Island με limited edition καφέ
Στα Coffee Island, την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ μπορείτε να απολαύσετε τον limited edition καφέ Buena Vista από την Huila της Κολομβίας του καλλιεργητή Edwin Zambrano με ξηρή αναερόβια ζύμωση, κρεμώδες σώμα και αρωματικές νότες από μούρα, τροπικά φρούτα passion fruit και μέλι, σε ειδική τιμή και σε ποτήρια πολλαπλής χρήσης. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε specialty coffee μοναδικής ποιότητας ακριβώς στην ίδια τιμή που κοστίζουν καθημερινά τα ροφήματα Master Blend/Single  Estate. Ταυτόχρονα, σημειώστε ότι μέχρι 2/10 στα δύο ροφήματα που θα παραγγείλετε, το ένα είναι δώρο (ισχύει στα ροφήματα 1+1 και σε επιλεγμένα καταστήματα).