Το Σαββατοκύριακο έχει Wine and Arts Festival

krasi
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Το κρασί και η τέχνη συνυπάρχουν πάντα αρμονικά, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε μαζί, στο πλαίσιο του 2nd Athens Wine and Art Festival.

Κρασί και Τέχνη μοιάζουν δύο έννοιες που η μία μπορεί να συμπληρώσει εξαιρετικά την άλλη κι αυτό ακριβώς θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για δεύτερη φορά φέτος, στο πλαίσιο του 2nd Athens Wine and Art Festival, αυτό το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου.

Σε ένα μοναδικό χώρο 2.500 τ.μ., στον εκθεσιακό χώρο «Νίκος Κεσσανλής» της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), κρασί και τέχνη θα συνυπάρξουν αρμονικά, με διάφορα οινοποιεία μικρού και μεσαίου μεγέθους που θα παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους, παράλληλα με σημαντικές δράσεις τέχνης.

Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε υπέροχα κρασιά σε όμορφο εικαστικό περιβάλλον, να συνομιλήσετε με οινοποιούς κι αμπελουργούς, να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας στυλ και να μάθετε γιατί σας αρέσουν. Θα δοκιμάσετε επίσης κρασιά που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, μεταξύ εκατοντάδων σπάνιων και ασυνήθιστων κρασιών από περισσότερες από δέκα οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας και όλα αυτά συνοδευόμενα από μια έκθεση με επιλεγμένα έργα από την συλλογή της ΑΣΚΤ, dj sets, εικαστικά δρώμενα, δημιουργική ενασχόληση των παιδιών και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Να σημειώσουμε ότι το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε 4 μέρη: Σάββατο11.00-13.00 για τους επαγγελματίες, 13.00-20.00 για το κοινό και Κυριακή 11.00-13.00 για τους επαγγελματίες, 13.00-20.00 για το κοινό.

Δείτε εδώ τα οινοποιεία που συμμετέχουν και κανονίστε τη βόλτα σας προς τα εκεί.

Info
2nd Athens Wine and Art Festival
Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), εκθεσιακός χώρος Νίκος Κεσσανλής
Πειραιώς 256, δίπλα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Σάββατο 8/10, Κυριακή 9/10