Ο μήνας της πίτσας ξεκίνησε στη l’artigiano

lartigiano
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ο Οκτώβριος είναι Pizza Month και η l’artigiano το γιορτάζει καθημερινά με προσφορές και γεύσεις που θα δελεάσουν όλους τους λάτρεις της πίτσας.

Αν έχετε μια μικρή αδυναμία στην ιταλική αυτή νοστιμιά, ο Οκτώβριος είναι ο μήνας να ενδώσετε σε αυτή, καθώς είναι Pizza Month. Με αφορμή την αμερικάνικη αυτή μηνιαία γιορτή, η l’artigiano γιορτάζει με τον καλύτερο και πιο χορταστικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε ημέρα και μια διαφορετική πίτσα 8 κομματιών θα αποκτά τον τίτλο της Pizza of the Day και θα γίνεται η ιδανική γευστική πρόταση της ημέρας που όλοι θα μπορούν να απολαύσουν στην ειδική τιμή των 6,90€. Η εορταστική Pizza Month προσφορά ισχύει για ηλεκτρονικές παραγγελίες από το website και app της l’artigiano και θα είναι διαθέσιμη έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, προ(σ)καλώντας σας να κάνετε καθημερινό check-in, για να ανακαλύπτετε την κάθε «Πίτσα της Ημέρας» και να γιορτάσετε τον Μήνα της Πίτσας όπως ακριβώς του αξίζει.

Η l’artigiano, με στόχο τη δημιουργία της απόλυτης εμπειρίας απόλαυσης και γεύσης, επιλέγει να αξιοποιεί παγκόσμιες τάσεις και περιστάσεις όπως ο «Μήνας της Πίτσας» με τον δικό της δημιουργικό και λαχταριστό τρόπο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους pizza-lovers όχι μόνο να απολαύσουν τις αγαπημένες τους πίτσες αλλά και να δοκιμάσουν όλες όσες τους είχαν... «ξεφύγει», στην πιο προνομιακή και limited τιμή.