MushRoom: το μανιτάρι αντεπιτίθεται!

mushroom
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ένα νέο restaurant-bar άνοιξε τις πόρτες του πριν περίπου 1 μήνα στην πιάτσα της Γλυφάδας με πρωταγωνιστή, το μανιτάρι.

Με περισσότερα από 20 διαφορετικά είδη μανιταριών και μεγάλη αγάπη στο κρασί, το MushRoom έχει ήδη αποκτήσει το κοινό του.

Ο chef Αντώνης Λαδόπουλος εμπνέεται από το δώρο αυτό της φύσης και δημιουργεί νόστιμα και πρωτότυπα πιάτα με μανιτάρια και άλλα τοπικά υλικά.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους λουκουμάδες μανιταριών με κατσικίσιο τυρί και φρούτα τους δάσους, τη λεντινίσκη στη σχάρα με κρητικό ανθόγαλο μυρωδικών, το πλατό τυριών με άρωμα μανιταριών, τους καστανομανίτες στη σχάρα με χοιρινό λουκάνικο και άρωμα μανιταριών Σαρκόδοντες, τα νιόκι με βασιλικά μανιτάρια, μάγουλα και τυρί ταλέτζιο και τον τραχανά με μορχέλες, ελληνικό προσούτο και σφέλα.

Το μανιτάρι κυριαρχεί βέβαια, εκτός από τα πιάτα και στον χώρο του εστιατορίου, όπου μπορείτε να πάτε και μόνο για ποτό.

Η ευφάνταστη μπάρα του cocktail bar βρίσκεται επάνω σε ένα  κορμό, ενώ από εκεί θα δοκιμάσετε κλασικά και πρωτότυπα cocktails, που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και ελληνικά αποστάγματα σαν βάση.

Παράλληλα, η κάβα του είναι εφοδιασμένη με 50 ετικέτες ελληνικών και διεθνών κρασιών και σίγουρα δεν θα απογοητεύσει και τους λάτρεις του οίνου.

Περισσότερα σύντομα…

Πληροφορίες: MushRoom, Αγίου Νικολάου 48 κ Γρ. Λαμπράκη, Γλυφάδα, 210 9603943, http://mush-room.gr/