Τα μακαρόνια με κιμά γίνονται vegan στη l’artigiano

vegan-bolognese-lartigiano
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Το vegan μενού της γνωστής αλυσίδας ενισχύεται με μια λαχταριστή προσθήκη που ήδη κατακτά τους λάτρεις των ζυμαρικών.

Τα μακαρόνια με κιμά είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα των περισσότερων κρεατοφάγων και σίγουρα των παιδιών. Αυτό το πιάτο, όμως, παίρνει άλλη διάσταση στη l’artigiano και μετατρέπεται σε vegan χωρίς να του λείπει τίποτα.

Η νέα Rigatoni Bolognese Vegan, με vegan mince Garden Gourmet, φέρνει την κλασική γεύση της Bolognese στο σήμερα, με μια εξαιρετικά vegan-νόστιμη συνταγή που θα μιλήσει στην καρδιά όλων των pasta-lovers είτε είναι vegan, vegetarian, flexitarian είτε απλώς αποζητούν μία λαχταριστή εναλλακτική για να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος.

Για την απόλαυση ενός απόλυτα ισορροπημένου πιάτου, το νέο προϊόν προτείνεται με ζυμαρικό Rigatoni, όμως μπορείτε να επιλέξετε όποιο άλλο είδος επιθυμείτε ανάμεσα σε spaghetti, linguine ή ταλιατέλες για να απογειώσετε το πιάτο σας και να το φέρετε πιο κοντά στις προτιμήσεις σας.

Για ακόμα μία φορά το brand φροντίζει να προσφέρει στους l’artigiano-lovers ένα γεύμα από αγνά, φυτικά υλικά και άριστες πρώτες ύλες διατηρώντας τον πήχη ψηλά.

Info
https://www.lartigiano.gr/