Πλησιάζει η Central Wine Fair 2022 σε εορταστική ατμόσφαιρα

central-wine-fair
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών, η φετινή έκθεση Central Wine Fair 2022 έρχεται σε κλίμα γιορτινό.

Η Central Wine Fair, η μεγάλη οινική έκθεση με σημαντική συμμετοχή οινοποιείων και πλήθος κρασιών, έρχεται σε λίγες ημέρες στην τρίτη της έκδοση, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε εορταστική ατμόσφαιρα, φέρνοντας κάτω από τη στέγη του Grand Hyatt Athens 37 ξεχωριστούς οινοποιούς και το όραμά τους.

H Central Wine Fair είναι η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών των Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής, Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος και Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μέσα σε μια μέρα κρασιά από τον Όλυμπο και τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας, μέχρι την Αττική και τις ακτές της. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα τη διαφορετικότητα των περιοχών, αλλά και τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Οι παραγωγοί θα βρίσκονται εκεί έτοιμοι να σας εξηγήσουν, είτε είστε επαγγελματίας, είτε οινόφιλος, τις διαφορετικές ποικιλίες, τα ξεχωριστά terroir, τις μοναδικές οινοποιήσεις αυτοχθόνων αλλά και διεθνών ποικιλιών. Και φυσικά, μέσω της έκθεσης θα συγκεντρωθούν όλες οι νέες προσπάθειες, οι πειραματισμοί και οι αναζητήσεις των παραγωγών που φιλοξενούνται. Η έκθεση, λοιπόν, αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία τόσο για τους επαγγελματίες που θα αναζητήσουν κλασικά αγαπημένα, αλλά και πολλαπλές καινούριες ανακαλύψεις, όσο και για το νεαρό κοινό, που θέλει να μάθει περισσότερα για το αγαπημένο του κρασί.

Info
Central Wine Fair
Grand Hyatt Athens, αίθουσα Αριστοτέλης 
από τις 12:00 έως τις 21:00
κόστος: 8 ευρώ προαγορά μέσω viva έως 9/12 και 12 ευρώ στην είσοδο (φοιτητικό: 8 ευρώ)