Το Athens Rum & Whisky Festival 2022 μας προετοιμάζει για τις γιορτές

athens-rum-and-whiskey-festival
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Κάντε προθέρμανση για τις γιορτές και ετοιμαστείτε για εκλεκτό ρούμι και ουίσκι στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ που θα τα τιμήσει δεόντως.

Στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, λίγο πριν υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα και μετρήσουμε αντίστροφα για το 2023, το Athens Rum & Whisky Festival 2022 έρχεται να μας βάλει σε έναν υπέροχο κόσμο, όπου το ρούμι και το ουίσκι πρωταγωνιστούν, και να μας μυήσει σε premium cocktail από βραβευμένα μπαρ της πόλης μας.

Το ρούμι και το ουίσκι θα μπουν στο μικροσκόπιο και για δύο μέρες θα μας ξεδιπλώσουν τις κατηγορίες, την βαθιά τους ιστορία και κληρονομιά, την μοναδικότητα αλλά και τον τρόπο ανάμειξης και απόλαυσής τους, μέσα από ένα πρωτοποριακό Φεστιβάλ που διοργανώνεται για 3η χρονιά.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά στο κέντρο της Αθήνας, στους τρεις ορόφους του Αμαλίας 36, ενός ιστορικού οικήματος με μοναδική αισθητική αστικής ελεγκάντσας των αρχών του 20ου αιώνα, όπου θα έχετε την δυνατότητα να γευτείτε δεκάδες κορυφαία παλαιωμένα αποστάγματα, τις κορωνίδες στην κατηγορία του ρουμιού και του ουίσκι.

Ταυτόχρονα, θα διασκεδάσετε σε μουσικές γνωστών μουσικών παραγωγών και κοκτέιλ από το κορυφαίο Baba au Rum (από τα 50 Καλύτερα Bar του Κόσμου), ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο The Bar Corner το βράδυ 20.00-00.00 θα φιλοξενούνται guest βάρδιες από κορυφαία μπαρ της πόλης: Barro Negro, Line, The Clumsies, The Bar in Front of the Bar.

Στους 3 ορόφους του Φεστιβάλ σας περιμένουν επίσης: το πληρέστατο εκθεσιακό κομμάτι, τα Experience Rooms με τις custom made εμπειρίες, αίθουσες σεμιναρίων και γευσιγνωσιών, σπουδαία bar για να απολαύσετε cocktail, το καθιερωμένο Premium Lounge καθώς και shop για να πραγματοποιήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Με το βασικό εισιτήριο εισόδου, θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στα Experience Rooms στον πρώτο όροφο, να γνωρίσετε τους Master Distillers, Brand Ambassadors και εκπροσώπους σπουδαίων αποσταγμάτων και να μιλήσετε μαζί τους, δοκιμάζοντας εξαιρετικά αποστάγματα. Στο ισόγειο, θα παρακολουθήσετε σεμινάρια και γευσιγνωσίες και φυσικά να περιηγηθείτε στα stands των εκθετών στον μαγευτικό 2ο όροφο και θα μυηθείτε σε δεκάδες ετικέτες από ουίσκι και ρούμι. Τo premium εισιτήριο σας δίνει πρόσβαση στο Premium Lounge και δυνατότητα να γευτείτε 4 αποστάγματα ειδικής εμφιάλωσης ή με τιμή που ξεπερνά τα 150€ στο ράφι. Στο in house shop από την Cava Canava μπορείτε να αγοράσετε τα αποστάγματα που θα δοκιμάσετε. Στο coffee & food corner θα βρείτε σνακ και καφέ.  

Το Athens Rum & Whisky Festival διοργανώνεται στις από το Baba Au Rum και την ελληνική ομάδα του Difford’s Guide.

Info
Athens Rum & Whisky Festival 2022
Amalias 36, Λεωφ. Βας. Αμαλίας 36, Σύνταγμα, Αθήνα (απέναντι από το Ζάππειο)
9 & 10/12, Παρασκευή: 16:00-24:00, Σάββατο: Από τις 15:30
κόστος εισιτηρίων από 20 ευρώ στο viva.gr