Dry January στο Golden Hall με aperitivo χωρίς αλκοόλ

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για αποχή από το αλκοόλ τον Ιανουάριο, το Golden Hall και το Crodino μας προσκαλούν για ιδιαίτερα, αυθεντικά και «αγνά» aperitivo.
Εκτός από το Veganuary, υπάρχει και ο Dry January, δηλαδή ο μήνας που μας «προκαλεί» να μην καταναλώσουμε αλκοόλ καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η καμπάνια του Dry January καθιερώθηκε το 2013 από τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση “Alcohol Concern” και στοχεύει στην ανάδειξη ενός υγιούς lifestyle, διασκέδασης και κατανάλωσης ποτού, με αφορμή τη μεταβατική περίοδο μετά τον εορτασμό των Χριστουγέννων.
To Crodino, το Νο.1 μη αλκοολούχο Aperitivo στην Ιταλία (IRI Liquid Data™ and Beverage Wholesalers IRI, volume sales on Total Italy+Discount, Total Cash & Carry e Total Beverage Wholesalers, MAT 04/2022), στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και στην χώρα μας. Γι’ αυτό τον λόγο, διοργανώνει μια μοναδική εμπειρία tasting στο Golden Hall, στις 26, 27 & 28 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αυθεντικό ιταλικό Αperitivo χωρίς αλκοόλ, επιβεβαιώνοντας ότι μπορείς να είσαι ανοιχτός στη στιγμή με φίλους και να παραμένεις μέρος της παρέας ακόμα και αν επιλέξεις να μην καταναλώσεις αλκοόλ. Όσοι βρεθούν στο Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την καμπάνια “Dry January” και να δοκιμάσουν, το perfect serve του Crodino με πάγο και μία φέτα πορτοκάλι, την ιδανική επιλογή της παρέας για το απόλυτο aperitivo moment.
To αυθεντικό, μη αλκοολούχο ιταλικό Αperitivo Crodino, διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades.
Info
Dry [email protected] Hall
26, 27 & 28 Ιανουαρίου
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι