Το Brutus θα κάνει την ανατροπή δυο φορές μέσα στον Φεβρουάριο

Νέα γαστρονομική πρόκληση έρχεται στο αγαπημένο στέκι κρεατοφαγίας της πόλης, με ένα μενού που θα επαναπροσδιορίσει το Surf & Turf.
Το Brutus είναι πλέον γνωστό ως premium steakhouse στο Κολωνάκι, με εξειδίκευση στα εκλεκτά κρέατα. Μέσα στον Φεβρουάριο, ωστόσο, φέρνει την ανατροπή και μάλιστα δυο φορές, αφού θα παρουσιάσει για πρώτη φορά δύο 8 Hands Dinners με ένα ιδιαίτερο Surf & Turf μενού. Δύο guest chefs, μαζί με τους δύο resident chefs του Brutus, θα δημιουργήσουν πιάτα που συνδυάζουν τη θάλασσα με τη φωτιά της ανοιχτής κουζίνας. Πιο συγκεκριμένα:

Στις 18 Φεβρουαρίου, οι guest chefs Γρηγόρης Κικής και Παναγιώτης Γιακαλής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Μιχάλη Νουρόγλου και τον Στέφανο Ρίζο για ένα μενού που θα εξερευνήσει νέες γεύσεις, παντρεύοντας τη φινέτσα των θαλασσινών με τη δυναμική των premium κρεάτων. Η εμπειρία θα ολοκληρωθεί με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τη Nicliani Cellars.
Στις 25 Φεβρουαρίου, οι Χάρης Νικολούζος και Μανώλης Παπουτσάκης θα δώσουν τη δική τους εκδοχή στο Surf & Turf, πάντα σε συνεργασία με τους Μιχάλη Νουρόγλου και Στέφανο Ρίζο. Ανατρεπτικοί συνδυασμοί, υψηλές τεχνικές και απόλυτος σεβασμός στις πρώτες ύλες θα δημιουργήσουν μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα. Το μενού θα συνοδεύεται από 8 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την Deals.
Info
Brutus
Λεβέντη 3, Κολωνάκι
210 7240453
18 & 25 Φεβρουαρίου
100€/άτομο (all included)