Τι γεύση έχει η φετινή Άνοιξη στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens;

fs-athens-helios
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025

Η επαναλειτουργία του Helios και τα βραβευμένα μενού του Pelagos στρέφουν τα βλέμματα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η Άνοιξη ανοίγει την όρεξη και τη διάθεση για θάλασσα και το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens δίνει τη δική του ξεχωριστή λάμψη στην εποχή των νέων ξεκινημάτων. Η επαναλειτουργία του εστιατορίου Helios δίπλα στην πισίνα και τα ολοκαίνουργια μενού του βραβευμένου με αστέρι Michelin Pelagos βάζουν τη δική τους υπογραφή για μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, ένα εμβληματικό παραθαλάσσιο καταφύγιο.

Helios επιστρέφει και φέρνει νέο φως στη γαστρονομία του FS Athens
Με επικεφαλής τον Γουατεμαλτέζο σεφ Manuel del Campo, το Helios, το ζωντανό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα επαναλειτουργεί για τη θερινή περίοδο φέρνοντας λατινοαμερικάνικο άρωμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Sharing menus, εμπνευσμένα από τη Νότια Αμερική, γεμάτα έντονα αρώματα και γεύσεις: ceviche, tiraditos, tacos και επιλεγμένα κομμάτια κρέατος στη σχάρα –όλα συνοδευόμενα από δροσερές margaritas. Απολαύστε τα σε σκιερούς χώρους με φυλλωσιές, καθημερινά από τις 13:00 έως τις 17:00 το απόγευμα.

Το Pelagos σερβίρει Άνοιξη
Το βραβευμένο με αστέρι Michelin Pelagos υποδέχεται την άνοιξη με δύο νέα μενού: το επτά πιάτων Spring Degustation και το τριών πιάτων À la Carte. Ο σεφ Luca Piscazzi αντλεί έμπνευση από τοπικά, εποχιακά και συχνά άγρια υλικά, δημιουργώντας γαστρονομικά αριστουργήματα όπως Σουπιές με άγριο σκόρδο, ζαμπόν Ibérico, φρέσκο αρακά και περγαμόντο, Ριζότο με λευκά σπαράγγια με κυδώνια, καρύδα και πράσινο κάρυ, Κουνέλι και αστακό με μελιτζάνα, αχινό και bisque, Τάρτα μήλου με καραμέλα περγαμόντο και αφρό ψητής βανίλιας και πολλά ακόμη, με αστραφτερή υπογραφή. 

Info
Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
210 890 1000