Έκρηξη γεύσεων στη συμπρωτεύουσα
Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου συνεχίζεται το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά, στο Δημαρχείο της πόλης, σε γειτονιές, καταστήματα, μουσεία και πλατείες.
Με 40 συνολικά μικρές και μεγάλες δράσεις, ανάμεσά τους και μια πρόταση για Νέα Ελληνική Καντίνα σε αντίθεση με την γκουρμέ κι εκλεπτυσμένη εκδοχή των γεύσεων, εργαστήρια για παιδιά, cooking masterclasses με γνωστούς chefs, δρομολόγια με λεωφορεία (taste the history on the bus), η παρουσίαση τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων, οι επισκέψεις σε μουσεία, οι δράσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, η «επιστροφή» του chef Καραγκιόζη και πολλές ακόμα, το φετινό Φεστιβάλ γίνεται το επίκεντρο της ζωής στη Θεσσαλονίκη.
Μαζί με ειδικά μενού με 10 ευρώ, γευστικές δοκιμές σε γειτονιές με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων εστιατορίων, προσφορά φαγητού σε μουσεία και χώρους πολιτισμού και πολλές ακόμα παράλληλες εκδηλώσεις, το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί και φέτος.
Πληροφορίες: http://foodfestival.thessaloniki.gr/







