Καλοκαίρι στο GiO: Ιταλική αύρα δίπλα στην πισίνα του The Margi

Ανάμεσα σε βουκαμβίλιες και αιωνόβιες ελιές, το GiO υπόσχεται να μεταφέρει την ιταλική φινέτσα και τον μεσογειακό αέρα στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Έπειτα από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν που καθιέρωσε το GiO ως το απόλυτο spot για αυθεντική ιταλική κουζίνα και φινετσάτο περιβάλλον, ήρθε η ώρα να κάνει την καλοκαιρινή του «μετακόμιση» στην ατμοσφαιρική πισίνα του The Margi, για μια δροσερή αίσθηση καλοκαιριού.

Η κουζίνα του συνεχίζει να φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή –«Σεφ της Χρονιάς» στα FnL Awards 2025– που συνεργάζεται με το The Margi για πάνω από μια δεκαετία, ενώ στο γλυκό φινάλε, τη σκυτάλη παίρνει ο Μανώλης Στήθος, «Chef Pâtissier της Χρονιάς» στους Χρυσούς Σκούφους 2025, υπογραμμίζοντας την υψηλή σημασία που δίνει το GiO στο επιδόρπιο.

Το μενού παραμένει πιστό στις ιταλικές γεύσεις, με signature πιάτα όπως Scaloppine al limone, Gnocchi al Tartufo και Linguine με καραβίδα, ενώ παράλληλα υποδέχεται και νέες προτάσεις όπως η μιλανέζικη «κοτολέτα» και η γλώσσα Meunière, που αποθεώνουν τη μεσογειακή απλότητα. Για το γλυκό τέλος, θα απολαύσετε τη λαχταριστή Mousse au chocolat και το κλασικό Affogato για να μυηθείτε στην all time classic ιεροτελεστία των Ιταλών. Όλα τα πιάτα βασίζονται σε φρέσκες εποχικές πρώτες ύλες από τη Margi Farm, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση στην ποιότητα.

Και για τους λάτρεις του κρασιού, η κάβα του GiO προτείνει μια εκλεκτή συλλογή ελληνικών και διεθνών ετικετών κρασιού, ενώ η cocktail list που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Καρασάββας υπόσχεται να καλύψει κάθε γούστο με εμπνευσμένες δημιουργίες.
Info
GiO, The Margi Hotel
Λητούς 11, Βουλιαγμένη
2108929160, [email protected]
Δευτέρα – Κυριακή: 13:00 - 00:00, Παρασκευή – Σάββατο: 13:00 - 00:30