Το Nobu Food Festival επιστρέφει και ενώνει Αθήνα, Μύκονο και Πάρο

Τρεις μοναδικοί προορισμοί κι ένας σεφ-θρύλος αρκούν για να δώσουν άλλη γεύση στο καλοκαίρι.
Το Nobu Food Festival είναι πλέον θεσμός που πλησιάζει τα 20 χρόνια, με τον σεφ Nobu Matsuhisa να ταξιδεύει στην Ελλάδα και να υποδέχεται τους επισκέπτες στα εστιατόρια Matsuhisa Athens, Matsuhisa Paros και Matsuhisa Mykonos για μία σειρά από βραδιές υψηλής γαστρονομίας. Αν κάποιος, λοιπόν, θέλει να ζήσει ολοκληρωμένη την εμπειρία Matsuhisa και δεν έχει προλάβει να το κάνει τα προηγούμενα χρόνια, σε λίγες ημέρες μπορεί να το κάνει πραγματικότητα, μέσα από το πολυαναμενόμενο Nobu Food Festival που θα κάνει και φέτος μια ξεχωριστή διαδρομή μέσα από τρεις κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς, την Αθήνα, την Πάρο και τη Μύκονο. Τι μας περιμένει, λοιπόν, το επόμενο διάστημα;

Η εμπειρία του Nobu Food Festival ξεκινά από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Matsuhisa Athens, στις 22 και στις 23 Ιουνίου, στο μαγευτικό περιβάλλον του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στη Βουλιαγμένη. Στο αγαπημένο restaurant destination, ο σεφ Nobu θα παρουσιάσει εκλεπτυσμένα πιάτα και signature Nobu style δημιουργίες, ενώ η εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με premium cocktails από διαλεχτά spirits στο ατμοσφαιρικό Umi Bar, τα εμβληματικά ροζέ κρασιά του Château d’Esclans και την ιστορική σαμπάνια Taittinger, με φόντο την ακαταμάχητη θέα στη θάλασσα.
Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου, το Matsuhisa Paros στο Avant Mar Hotel, αναμένεται να φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Nobu Food Festival, οδηγώντας τους επισκέπτες ένα βήμα πιο κοντά στη φιλοσοφία του σεφ Nobu, ενός από τους πιο επιδραστικούς και δραστήριους σεφ-φαινόμενο παγκοσμίως.

Το φεστιβάλ κορυφώνεται στις 27, 28 και 29 Ιουνίου στο Matsuhisa Mykonos που βρίσκεται μέσα στο εμβληματικό Belvedere Hotel. Τρεις βραδιές γεμάτες καθηλωτικές γεύσεις σε συνδυασμό με την υπέροχη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου δημιουργούν μια εμπειρία ζωής. Από αυτές, ξεχωρίζει η βραδιά της 28ης Ιουνίου, όπου αν βρεθείτε εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό και ειδικά διαμορφωμένο pairing menu, με εμπνευσμένες δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας εναρμονισμένες με τις κλασικές και διαχρονικές σαμπάνιες του Οίκου Taittinger, παρουσία του σεφ Nobu και της Eglė Simutytė, Area Manager Central & Eastern Europe του Οίκου Taittinger.
Ένα γαστρονομικό ταξίδι που συνδέει την ιαπωνική φινέτσα με την ελληνική ομορφιά, το Nobu Food Festival είναι πολλά περισσότερα από ένα δείπνο -είναι μια εμπειρία αισθήσεων, ένα ραντεβού με την παγκόσμια κουζίνα σε τρεις από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του ελληνικού καλοκαιριού.
Το Matsuhisa brand, τα εστιατόρια που φέρουν την υπογραφή του Nobu Matsuhisa, αποτελούν πλέον ορόσημο της παγκόσμιας υψηλής γαστρονομικής σκηνής, μετρώντας ήδη 10 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη: Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel), Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau Raffles), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), Matsuhisa Cala di Volpe (Costa Smeralda), Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), Matsuhisa Val d'Isère (Airelles Val d'Isère) και Matsuhisa Paros (Avant Mar Hotel).
Info
Matsuhisa Athens Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel), Βουλιαγμένη, 210 8960510
Matsuhisa Paros Παραλία Πιπέρι Νάουσα Πάρου (Avant Mar Hotel), Πάρος 84401, 22844 40300
Matsuhisa Mykonos Σχολή Καλών Τεχνών Μύκονος (Belvedere Hotel), Μύκονος 84600, 22890 25122.