Li-Li Shu: πανασιατική άφιξη στο Κολωνάκι

li-li-shu-xwros
ΤΡΙΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το πρώτο μοντέρνο πανασιατικό εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του επίσημα στις 14 Δεκεμβρίου και είναι έτοιμο να μας παρασύρει σε κόσμους μακρινούς και νόστιμους.

Με πρωταγωνίστρια την κινεζική κουζίνα, αλλά και αγάπη στις γιαπωνέζικες και όλες τις ασιατικές γεύσεις και κουζίνες, το Li-Li Shu φιλοδοξεί να γίνει το νέο hot spot στην Αθήνα.

Και δεν πρόκειται για ένα απλό εστιατόριο, μιας και στον μοντέρνο του χώρο θα φιλοξενεί special dj sets. Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, θα αναλάβει το opening party του μαγαζιού, ενώ μία ημέρα πριν, όπως και κάθε Παρασκευή, ο Dj Junior Rush θα βρίσκεται στα decks, για να μας ξεσηκώσει.

Στην κουζίνα βρίσκεται ο πολύπειρος head chef Miguel Huelamo, με εμπειρία σε μεγάλες κουζίνες του εξωτερικού, ανάμεσά τους και στα Zuma και Roka στο Λονδίνο. Στο Li-Li Shu θα δοκιμάσετε εξαιρετικές σούπες, ψητά, noodles και σαλάτες με πλούσια αρώματα, όπως συνηθίζεται άλλωστε, στις κουζίνες της Ασίας.

Ο χώρος έχει μοντέρνα μίνιμαλ αισθητική, επηρεασμένη από αντίστοιχα εστιατόρια της Ασίας και προσφέρεται για όσους θέλουν να συνδυάσουν εκλεκτές γεύσεις και διασκέδαση.

Πληροφορίες: Li-Li Shu, Δεινοκράτους 1, Κολωνάκι, 210 7222254, https://www.facebook.com/lilisrestaurantbar.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]