Στο Beefbar Athens το brunch αποκτά νέα αίσθηση πολυτέλειας

beefbar
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025

Με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο που δεν χάνει, το Beefbar Athens ανεβάζει την εμπειρία του brunch πασπαλίζοντας λίγο έξτρα luxury στη γεύση.

Εκτός από τις εκλεκτές επιλογές του σε κρέας για dinner, το Beefbar Athens είναι πλέον διάσημο και για το εμβληματικό Beefy Brunch του, το οποίο έχει ήδη επιστρέψει στο υπέροχο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Κάθε Κυριακή του Οκτωβρίου -και από τον Νοέμβριο, κάθε Σάββατο και Κυριακή- το brunch στο Beefbar παραμένει το must-visit σημείο αναφοράς με πανοραμική θέα στη θάλασσα και κομψό outdoor σκηνικό, διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τον καιρό.

Σε αυτό το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, σας περιμένουν signature cocktails και ένα διαρκώς εξελισσόμενο brunch μενού, που παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του Beefbar για πολυτελές street food. Αυτή τη σεζόν, το Beefy Brunch ανεβάζει τη γεύση σε άλλο επίπεδο με τολμηρές, εξελιγμένες δημιουργίες που επαναπροσδιορίζουν το luxury comfort food. Για του λόγου το αληθές, το λαχταριστό, φρέσκο και effortlessly chic Lobster Sando κλέβει τις εντυπώσεις, το Wagyu Scotch Egg τυλίγει την άνεση σε καθαρή απόλαυση, ενώ το Egg Sandwich επιστρέφει με μια ανανεωμένη προσέγγιση που επαναπροσδιορίζει το καθημερινό κλασικό. Μην παραλείψετε, επίσης, το σπιτικό, αργοψημένο Wagyu Pastrami, γεμάτο καπνιστό βάθος και πλούσια γεύση, που ανεβάζει το brunch σε άλλο επίπεδο. Τα φώτα, ωστόσο, έχουν πέσει πάνω σε μια νέα signature αγαπημένη γεύση, στην Kobe Carbonara, ένα πιάτο που έχει ήδη αγαπηθεί για την κρεμώδη πλούσια και γεμάτη umami γεύση του, σε μια πολυτελή εκδοχή ενός comfort classic.

Aν είστε από τους ανθρώπους που το brunch τους δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς κοκτέιλ, αναζητήστε την ανανεωμένη λίστα με signature δημιουργίες. Απολαύστε το Nihon Marry, την best-selling ιαπωνική εκδοχή του κλασικού Bloody Mary και δοκιμάστε την Purple Mezcalita που επιστρέφει ανανεωμένη, φτιαγμένη από τη ζωντανή πατάτα Περού, για μια καπνιστή και πολύχρωμη εμπειρία. Και για όσους αγαπούν το εκλεπτυσμένο τσίμπημα, το Dirty Fizzy Martini, αργομαγειρεμένο με ελιές και με μια αφρώδη νότα, είναι το νέο must-try.

Κι επειδή όλα τελειώνουν γλυκά στο Beefbar Athens, το θρυλικό Gelato Mantecato επιστρέφει στην Sunday Brunch Edition, σερβιρισμένο με πλούσια επιλογή από churros, βάφλες, brownies και pancakes, ένα γλυκό έθιμο που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Info
Beefbar Athens
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη 
Ώρες: 12:00–16:00 (τελευταία κράτηση στις 15:45)
210 96 70 700