Στο Parfait Athens το δείπνο συναντά το cabaret

parfait-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025

Αν θέλετε να προσθέσετε και λίγο show στο βραδινό σας γεύμα με διαδραστικό cabaret show, με 30 καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές, ακροβάτες από όλο τον κόσμο, το Parfait Athens είναι η πρόταση που κερδίζει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το συναντάμε συχνά, αλλά όταν η υψηλή γαστρονομία συναντά το cabaret σε απόλυτη αρμονία, τότε η έξοδος για φαγητό και διασκέδαση αλλάζει πλαίσιο. Κι αυτό μπορεί να συμβεί στην καρδιά της Αθήνας, στο Parfait Athens το οποίο διανύει την πέμπτη σεζόν του μετά το λαμπερό opening που έγινε μέσα στον Οκτώβρη.

Αρχικά να σας πούμε ότι το Parfait Athens φιλοξενεί ένα διαδραστικό cabaret show με 30 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο: χορευτές, τραγουδιστές, ακροβάτες και performers που δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Τα acts διαδραματίζονται σε πολλά και διαφορετικά σημεία του χώρου, συμπαρασύροντας τους θεατές να συμμετάσχουν ενεργά, ενώ οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, προκαλώντας έντονα συναισθήματα και μετατρέποντας το δείπνο σε μέρος του θεάματος. Αυτή η παγκόσμιας κλάσης ψυχαγωγία είναι σχεδιασμένη για να απολαμβάνεται παράλληλα με το δείπνο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που δεν είναι και από τις πιο συνηθισμένες στην πόλη μας.

Περνώντας στο «ψητό», η γαστρονομική εμπειρία απογειώνεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα executive chef Γιάννη Κιόρογλου. Γεννημένος στην Αθήνα, ο Κιόρογλου έχει θητεία σε εμβληματικά εστιατόρια στις Κάννες, το Παρίσι και το Σαν Μπαρθ. Το νέο μενού, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή φιλοσοφία και εμπλουτισμένο με γαλλικές πινελιές, τιμά την εποχικότητα, την καθαρότητα και τις ζωντανές γεύσεις, συνδυάζοντας ελληνική ψυχή με γαλλική φινέτσα. Στα ορεκτικά, σας περιμένει ταρτάρ μοσχάρι, σαμπαγιόν αυγού με τρούφα, παρμεζάνα ωρίμανσης 24 μηνών και κράκερ ρυζιού με μελάνι σουπιάς, burrata με ψητά κυδώνια και ντρέσινγκ από παλαιωμένο βαλσάμικο, αλλά και καρπάτσιο ψαριού με ξινόμηλο, leche de tigre και παντζάρι. Οι επιλογές για κυρίως είναι δύο, ανάμεσα σε φιλέτο μοσχίδας ωρίμανσης 30 ημερών, σάλτσα Hollandaise, μανιτάρια και πραλίνα κάσιους και φιλέτο λαβράκι με εποχικά φασολάκια στη φωτιά, ντρέσινγκ από yuzu και φιστίκια Αιγίνης. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με signature cocktails και μια πλήρως ανανεωμένη wine list, επιμελημένη από τον sommelier Χάρη Αντύπα.

Είτε συμμετέχετε στο διαδραστικό show είτε απολαμβάνετε τις γεύσεις του Γιάννη Κιόρογλου, αν μη τι άλλο το δείπνο σας στο Parfait Athens θα είναι θεαματικό.

Info
Parfait Athens
Τζαφέρη 11
2103466554